Κατηγορίες
Football League - Super League 1 - Μεταγραφές

Παναχαϊκή – Απέκτησε Μπερτέν!

μπερτεν1Σημαντική ενίσχυση για την αμυντική γραμμή της Παναχαϊκής, καθώς ανακοίνωση την απόκτηση του έμπειρου Γάλλου κεντρικού αμυντικού, Φραντς Μπερτέν!

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση για 2 χρόνια του ποδοσφαιριστή Frantz Bertin.

O Frantz Bertin είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Αιτής στην οποία έχει 27 συμμετοχές.

Ο Frantz Bertin είναι 30 ετών έχει ύψος 1,86, βάρος 82 κιλά και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ μπακ, διακρίνεται για την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση και έχει την ευχέρεια να παίξει τόσο σαν δεξί μπακ όσο και σαν αριστερό μπακ γιατί έχει και τα δύο πόδια.

Ο Frantz Bertin παρά την σχετική νεαρή ηλικία του έχει αγωνισθεί σε 400 παιχνίδια σε επαγγελματικές κατηγορίες της Ιταλίας , της Ισπανίας , της Ελβετίας , της Κύπρου και της Ελλάδας και πάντοτε σε ομάδες Α Εθνικής.

Οι προηγούμενες ομάδες του ήταν η Γιουβέντους στην Β ομάδα σε ηλικία 16 έως 18 ετών , οι ισπανικές Σανταντέρ – Τενερίφη , η ελβετική Λουκέρνη , η κυπριακή Αλκή και οι ελληνικές ΟΦΗ και Βέροια.

Ο Frantz Bertin υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών με διαφορετικές  απολαβές στην Football League και στην Super League.

Ο Frantz Bertin βρίσκεται ήδη από 48ώρου στο Καρπενήσι και αφού πέρασε από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις ξεκίνησε τις κανονικές προπονήσεις υπό την επίβλεψη των Καβακά – Πήδουλα».

Παράλληλα, οι Αχαιοί ενημέρωσαν πως ματαιώθηκε το φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας τα οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 17 Αυγούστου, καθώς το ταξιδι των 4 ωρών για την Καρδίτσα, από το Καρπενήσι όπου προετοιμάζονται οι «ροσονέρι», κρίθηκε ιδιαίτερα επίπονο από το προπονητικό τιμ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ματαιώθηκε το φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας που επρόκειτο  να γίνει το Σάββατο 17/8/2013 στην Καρδίτσα, αφού κρίθηκε εντελώς αντιπροπονητικό να κάνει η ποδοσφαιρική ομάδα από το Καρπενήσι ταξίδι 4 ωρών έως την Καρδίτσα να αγωνισθεί στις 20:00 μ.μ., να φύγει στις  23:00 μ.μ. και να κάνει ένα ταξίδι 6 ωρών και να επιστρέψει ξημερώματα στην Πάτρα.

Αντί αυτού του παιχνιδιού η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα αγωνισθεί την Παρασκευή 16/8/2013 στις 18:30 μ.μ. με την ομάδα που προήλθε από την συγχώνευση της Κέρκυρας και της Κασσιόπης.

Ο αγώνας θα γίνει στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου.

Το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και προσωπικά ο  κ. Αλέξης Κούγιας εκφράζουν την λύπη τους στην φίλη Π.Α.Ε. Αναγέννηση Καρδίτσας αλλά τα επιχειρήματα των προπονητών μας ήταν απόλυτα».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected