Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Νίκη Βόλου (1-1) Στο δεύτερο ο Ζούρκος

THE_3105Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Αιγινιακός και Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Ο Αιγινιακός προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Μιτρόφ να βρίσκει στόχο από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέντα. Η Νίκη κατάφερε να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ριβέρα λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, μετά από πάσα του Τζιώρα.

Στο γήπεδο παραβρέθηκαν ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, ο πρόεδρος του Ηρακλή Θ. Παπαδόπουλος με τον νομικό σύμβουλο της ομάδας Σ. Ελευθεριάδη, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς Αχιλλέας Χαραλαμπίδης με τον προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά.

Το επόμενο φιλικό για την ομάδα του Γιώργου Χατζάρα θα δοθεί την Κυριακή (18/8) εντός έδρας, με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ για τη Νίκη ήταν το τελευταίο κατά το διάστημα παραμονής της στο βουνό, με την αποστολή να παίρνει μετά το τέλος του παιχνιδιού το δρόμο της επιστροφής για το Βόλο.

Αιγινιακός : Τόλιος, Πετκάκης, Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Δήμου, Χατζής, Φαμπίνιο, Μιτρόφ, Σίκιμιτς, Πέντα, Μιλόσκοβιτς.  Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Μπαϊμάκης, Δερμίσης, Αχαλνόπουλος Λ., Δερμιτζόγλου, Αχαλινόπουλος Κ., Γιαντσέλης, Γκατζολάρι, Ζούρκος, Λιόλιος, Σαββίδης, Κιβρακίδης.

Νίκη Βόλου : Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Μασάνα, Βασιλίεβιτς, Ρεπετσάς, Πιτταράς, Γκούμας, Τσίτας, Γκολόσεβατς, Γέσιτς.  Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Ταϊρης, Μπιτσάκος, Πατσατζόγλου, Αργύρης, Παπαδόπουλος, Κορρέτα, Αναστασόπουλος, Μπακάλης, Χαρτσιάς, Ριβέρα, Τζιώρας.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected