Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-1

1175277_10151619523560959_555701427_nΈνα πραγματικά εντυπωσιακό παιχνίδι παρακολουθήσαμε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Μακροχωρίου. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και παρόλο που η αναμέτρηση ήταν στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ματς πρωταθλήματος! Το πάθος “ξεχείλιζε” στις περισσότερες φάσεις, με το πιο χαρακτηριστικό δείγμα ότι το Μακροχώρι εκτέλεσε δύο πέναλτι!

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παρατάχθηκαν χωρίς τους Σταματέλο, Σαρηγιαννίδη (βρίσκονται σε άδεια) και Γρηγόρη Ηλιάδη, έδειξαν πως έχουν επηρεαστεί σημαντικά από τη δύσκολη προετοιμασία (το τελευταίο διάστημα οι προπονήσεις είναι διπλές) κάτι άλλωστε που παραδέχτηκε και ο Κώστας Αραμπατζής, μιλώντας στην κάμερα του Imathia Sports News. Ο χρόνος όμως λειτουργεί σαφώς υπέρ τους καθώς απομένει ένας μήνας μέχρι την έναρξη του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής, εν αντιθέσει με τους φιλοξενούμενους του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που σε 17 ημέρες ξεκινούν με το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Οι “ασπρόμαυροι” του Σάκη Παγγούρα φανέρωσαν την εξαιρετική τους ποιότητα που έχουν ως ρόστερ και δείχνουν από πολύ νωρίς πως θα είναι εκ των πρωταγωνιστών του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής. Στο πρώτο ημίχρονο είχαν πολύ καλό passing game, πολλές δυνάμεις που τους επέτρεψαν να πιέσουν στα 3/4 του γηπέδου ενώ ήταν πάντα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους. Το γρήγορο γκολ του Πατατούκα στο 12′ άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα, με το Μακροχώρι να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να καταφέρνει στο 20′ να κερδίσει πέναλτι, αλλά ο Δημήτρης Καφές σημάδεψε το δοκάρι του Θεοδώρου.

Μέχρι την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Δαλήγκαρο και Παναγιώτη Κίτσα και το Μακροχώρι δύο μακρινά σουτ των Βούλγαρη και Μπλούκα.

Στο δεύτερο μέρος πραγματοποιήθηκαν πολλές και συνεχόμενες αλλαγές, που έριξαν το ρυθμό του αγώνα, με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν πρόσωπα και σχήματα. Στο 59′ ο Τσακαλίδης θα δεχτεί την πολύ ωραία κάθετη πάσα του Καφέ, με τον Τσάκα να είναι σε ετοιμότητα ενώ στο 67′ ο Κωτσόπουλος με ωραία ατομική προσπάθεια θα ατυχήσει στο σουτ, με τη μπάλα να περνά άουτ.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Στέφανος Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Αργυρίου.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Μαλέσιος, Τριανταφυλλίδης, Συμεωνίδης, Μπλούκας, Τζεϊρανίδης, Ελευθεριάδης, Ποζίδης, Κωτσόπουλος, Φωτιάδης, Καφές, Βούλγαρης. Αγωνίστηκαν και οι Τσακαλίδης Τ.,, Καρβούνης, Τσακαλίδης Γ., Μπακιρτζής, Καλφούντζος, Ζαφείρης, Μουχτάρης (υπό δοκιμή),

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κ., Μπουκλάς Α., Μπουκλάς Γ.Ε., Μπουκλάς Γ.Α., Κίτσας Λ., Κίτσας Π., Τζέπης Γ., Πατατούκας, Ζωγράφος, Κίτσας Κ., Δαλήγκαρος. Αγωνίστηκαν και οι Νουσιόπουλος, Λαδάς, Κίτσας Σ., Δημοσθένους, Κίτσας Γ., Κίτσας Θ., Κίτσας Δ., Τσάκας, Στεργιόπουλος, Μαρτσέλος Π.

Άννα Λάκκου

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected