Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Αρχίζει το ματς!

σουπερ λιγκ3Η πρεμιέρα της Super League είναι εδώ και το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής αρχίζει από το Σάββατο (17/08) με τρεις αναμετρήσεις. Το ΠΑΟΚ-Ξάνθη ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.

Τρεις μήνες κι αυτοί… σκάρτοι πέρασαν από την τελευταία φορά που στήθηκε στη σέντρα η μπάλα για αγώνα της Σούπερ Λίγκας. Μετά από πολλά χρόνια το ελληνικό πρωτάθλημα αρχίζει στη μέση του Αυγούστου και πάνω στο… peak της καλοκαιρινής ραστώνης, με τρεις αναμετρήσεις να ανοίγουν την αυλαία του φετινού «μαραθωνίου».

Η αρχή θα γίνει από το Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος θα περιμένει τον επιστρέψαντα Εργοτέλη (19:15, Onsports/Novasports 2) σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Από τη μία, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου λίγες ημέρες πριν από το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Άλκμααρ κι από την άλλη οι Κρητικοί του Γιάννη Πετράκη που φιλοδοξούν σε γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Την ίδια ώρα (19:15, Onsports/Novasports 1), στα Χανιά και το γήπεδο των Περβολίων, δυο ομάδες που ανέβηκαν πέρσι στη Σούπερ Λίγκα και κατάφεραν να κερδίσουν την παραμονή τους, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Ο ενισχυμένος Πλατανιάς του Μαρίνου Ουζουνίδη, θα αντιμετωπίσει τη Βέροια του Γκόραν Στεβάνοβιτς η οποία έχει αρκετά αλλαγμένο ρόστερ από πέρσι.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνεται με τον αγώνα της Τούμπας (21:30, Onsports/Novasports 2) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Skoda Ξάνθη. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με το δεξί, αφού έχουν θέσει ως στόχο τον τίτλο και τα εντός έδρας ματς θα παίξουν καταλυτικό ρόλο σε αυτή τους την προσπάθεια. Από την πλευρά της η Skoda Ξάνθη δίνει τον πέμπτο φετινό επίσημο αγώνα της και φιλοδοξεί να πετύχει στην Τούμπα αποτέλεσμα ανάλογο με αυτό του περσινού πρωταθλήματος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected