Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μακροχώρι – The happy end!

CIMG4416Ένα ακόμη καλοκαιρινό μεταγραφικό σίριαλ έλαβε τέλος! Έπειτα από ανεπάλληλες διαπραγματεύσεις και επαφές με ομάδες που έριζαν για την απόκτηση του, ο Γιάννης Πιέτρα επιστρέφει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε για το…ταξίδι στη Football League. Ο 24χρονος μέσος αποδέχτηκε την πολύ καλή (όπως ο ίδιος τονίζει στις δηλώσεις του στο τέλος του άρθρου) πρόταση του προέδρου του Μακροχωρίου κ. Διονύση Βούλγαρη και θα φορέσει και πάλι τα ασπρόμαυρα μετά από ένα χρόνο.

Η προσθήκη του Γιάννη Πιέτρα αποτελεί μία εξαιρετική λύση στα χαφ για τον Κώστα Αραμπατζή, που βλέπει πως υλοποιείται στο έπακρο ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Ο πρώην παίκτης της Νίκη Βόλου, ο οποίος επέστρεψε πριν από ένα μήνα περίπου από την Ιρλανδία όπου είχε μετακομίσει για να εργαστεί, έγινε “μήλον της έριδος” τεσσάρων ομάδων μεταξύ αυτών και τα Λευκάδια που επίσης είχαν καταθέσει μία εξαιρετική προσφορά.

Η πρόκληση της συμμετοχής και πάλι στη Football League μέτρησε λιγότερο για τον ίδιο, καθώς Βατανιακός (προσωπική επιλογή του Σάκη Παπαβασιλείου) και Ζάκυνθος (όπου βοηθός προπονητή εδώ και λίγες μέρες είναι ο Λεωνίδας Μπίλης) δεν του εξασφάλιζαν αυτό που επιθυμούσε και πλέον η επιστροφή του στην Ημαθία ήταν θέμα χρόνου.

Να σημειώσουμε ότι στην Ιρλανδία που βρέθηκε το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις με την Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ, αλλά η διοργάνωση του πρωταθλήματος το καλοκαίρι και η μεταγενέστερη μεταγραφική περίοδος (Ιανουάριος 2014) ήταν τροχοπέδη για την προσθήκη του 23χρονου μέσου στην ομάδα που αγωνίστηκε φέτος στα προκριματικά του Champions League.

Who is who

Ο Γιάννης Πιέτρα είναι 24 ετών (10/09/1989), έχει ύψος 1.82 και βάρος 77 κιλά. Αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ, αλλά λόγω της εξαιρετικής του τεχνικής κατάρτισης μπορεί να παίξει και στο κέντρο. Είναι ιδιαίτερα ταχύς, πολύ καλός με ή χωρίς τη μπάλα και προσαρμόζεται σε κάθε σύστημα που θα επιλέξει ο προπονητής. Στη Νίκη Βόλου αγωνίστηκε σε 3 ματς, σε μια ομάδα που ο ανταγωνισμός ήταν έντονος και με παίκτες που προερχόταν από υψηλότερο επίπεδο. Το συμβόλαιο του έληγε τον Ιούνιο του 2014, το οποίο έλυσε κοινή συνεναίσει πριν λίγες μέρες. Πριν το Μακροχώρι αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Διαβατού.

Γιάννης Πιέτρα : “Πολύ έντονο το φετινό καλοκαίρι!”

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τον 24χρονο μέσο ο οποίος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή του στο Μακροχώρι, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ομάδας : “Θα ήθελα μέσω του Imathia Sports News να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Διονύση Βούλγαρη για την πολύ ιδιαίτερη προσέγγιση στο πρόσωπο μου. Μέτρησαν πολλά για την απόφαση μου και θεωρώ ότι έπραξα σωστά. Εντούτοις, το φετινό καλοκαίρι ήταν πολύ έντονο για μένα, καθώς οι προτάσεις ήταν πολλές και η κάθε μία είχε την αξία της. Τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Επιστρέφω στο Μακροχώρι, όπου οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να πραγματοποιηθούν. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και δύναμη.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected