Κατηγορίες
Football League

Παναχαϊκή – Κέρκυρα (1-0) Όλο το ματς ο Λαζαρίδης

παναχαικη φαση2Στο, ουσιαστικά πιο δυνατό φιλικό της, η Παναχαϊκή επικράτησε της ανέτοιμης Κέρκυρας με 1-0 με τέρμα που σημειώσε ο Μαραγκουδάκης, με τη συμπλήρωση του ημιώρου, ενώ στο ξεκίνημα της φάσης οι Αχαιοί είχαν δοκάρι με τον Κιάσσο.

Οι «Φαίακες» έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (42’), αλλά ο Σουάνης μετά από σουτ του Γκόμες και απόκρουση του Λαζαρίδη, δεν κατάφερε να νικήσει από καλή θέση τον πορτιέρο της Παναχαϊκής.

Παναχαϊκή : Λαζαρίδης
, Παληγεώργος (65΄Σπίνουλας), Βαγγελόπουλος (75΄ Σταμόγιαννος), Κοκκίνης (60΄Κωστόπουλος), Λίτσης (52΄Βιγιαρέχο), Κιάσσος (75λ΄Χούσα), Καραμανλής (81΄Μπερτέν ), Μαραγκουδάκης (52΄ Βασιλαντωνόπουλος), Ζλάτκοβιτς (65΄ Χοτζάλι), Σιτόε (65΄Πλέγας), Κοντογουλίδης (81΄Δήμας).

Κέρκυρα : Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Αρμένης, Βενέτης, Παππάς, Ναγιάρ, Ανδρεόπουλος, Καραδέμητρος, Γκόμεζ, Κουλούρης, Σουάνης. Έπαιξαν και οι: Βρονταράς Γκίνης, Κονισπολιάτης, Κουτσόπουλος, Πετρόγιαννης, Μεντής, Καραγιαννίδης, Κρητικός, Γυφτοκώστας, Χανδρινός, Κόντος, Γεωργακόπουλος, Ελληνίδης και ένας υπό δοκιμή.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected