Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Τέλος οι Σαββίδης και Φελίπε

Σαββιδης ΓιωργοςΜείον δυο παίκτες αριθμεί πλέον το ρόστερ του Αιγινιακού, αφού αποδεσμεύτηκαν οι Φελίπε Ντε Πάουλα και Γιώργος Σαββίδης. Κοινός παρονομαστής των δυο αμυντικών χαφ είναι ότι είχαν αποκτηθεί στις αρχές του καλοκαιριού και φεύγουν χωρίς λεπτά επίσημης συμμετοχής!

Ο Βραζιλιάνος δεν υπολογιζόταν από τον Γιώργο Χατζάρα, ενώ ο Σαββίδης ζήτησε ο ίδιος να αποδεσμευτεί, βλέποντας ενδεχομένως ότι δύσκολα θα έπαιζε παρόντων των Φαμπίνιο, Ζούρκου, Χατζή και Γκατζολάρι.

Μάλιστα, ήδη ο Γιώργος Σαββίδης συμφώνησε με τη Λάρισα, ενώ πλέον η ομάδα της Πιερίας αναζητά έναν αμυντικό μέσο εκτός προγραμματισμού, για να «κλείσει» το καρέ στα «εξάρια».

Παράλληλα, παρότι ο Σκοπιανός επιθετικός, Τσβετάν Τσουρλίνοφ (με θητεία και στην Καλαμάτα), άφησε καλές εντυπώσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου (πέτυχε και γκολ), δεν είναι βέβαιο ότι θα υπογράψει.

Ο λόγος είναι ότι υπάρχει «σφήνα» έμπειρου Έλληνα φορ, που δεν αποκλείεται να είναι ο Ανέστης Αγρίτης, όσο δεν κλείνει σε Λάρισα, Ψαχνά ή αλλού, χωρίς φυσικά να είναι απίθανο να υπογράψει εν τέλει ο Τσουρλίνοφ.

Τέλος, την Τετάρτη θα δοθεί εκτός έδρας φιλικό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

*pieriasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected