Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ’ Εθνική – Τα νέα των πιθανών αντιπάλων μας

κοζανη8ΚΟΖΑΝΗ: Φιλικό εκτός έδρας με το Βελβεντό (18.15) δίνει την Τετάρτη εκτός έδρας η ομάδα του Γιάννη Παρασκευά, που δοκιμάζει έναν Σέρβο επιθετικό, έναν Έλληνα τερματοφύλακα και δεδομένα θα αποκτήσει τρεις-τέσσερις παίκτες ακόμα.

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Εβδομάδα εξελίξεων διανύουμε στους πράσινους, καθώς θα ανακοινωθούν τα πόστα στη νέα διοίκηση, το άτομο που θα αναλάβει την προεδρία και θα «τρέξουν» οι πρώτες μεταγραφικές εξελίξεις. «Είμαστε σε καλό δρόμο, αν και έχουμε λίγο πίσω. Δουλεύουμε σε καθεστώς πίεσης και σύντομα η διοίκηση θα επιλέξει να ανακοινώσει κάποια ζητήματα» σχολίασε ο τεχνικός του Πυρσού, Ανδρέας Λέτσιος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Φιλικό με τον Κεραυνό Κολχικού δίνει την Τετάρτη εκτός έδρας η ομάδα του Ευόσμου, που την Κυριακή θα δώσει πιο δυνατό τεστ με τον Ηρακλή. Στα μεταγραφικά, δεν υπήρχε κάτι νεότερο για τους πράσινους, που «ψάχνονται» κυρίως μεσοεπιθετικά.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Μετά την απόκτηση των Νικολόπουλου και Κιομιρτσόγλου, σύντομα αναμένονται νέες προσθήκες στους πράσινους, που αισιοδοξούν για την παραμονή του Δημήτρη Παπαστεργίου.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Αυξημένες απαιτήσεις εμφάνισε την τελευταία στιγμή ο Αλβανός μέσος, Γιώργος Τσίπης και έτσι η μεταγραφή του στους «γουναράδες» τελικά ναυάγησε. Εξάλλου, την Τετάρτη η ομάδα του Πασχάλη Δημητρίου δίνει εκτός έδρας φιλικό με την αλβανική Μπίλιστα.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected