Κατηγορίες
Super League 1

Σωκράτης Διούδης : “Να μας στηρίξει ο κόσμος”

διουδης3Τη στήριξη του κόσμου του Άρη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ζήτησε με δηλώσεις του ο τερματοφύλακας των «κίτρινων», Σωκράτης Διούδης.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Metrosport»

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης:

«Δυστυχώς ξεκινήσαμε με. το αριστερό τις υποχρεώσεις μας στο φετινό πρωτάθλημα. Ήταν κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε, αφού κάθε βαθμός είναι πολύτιμος. Το πρωτάθλημα, όμως, έχει ακόμη δρόμο. Σίγουρα, μας προβλημάτισε και εμάς η εμφάνιση που κάναμε κατά διαστήματα στον αγώνα με τον Απόλλωνα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας παίρνει από κάτω.

Το στενάχωρο είναι ότι χάσαμε βαθμούς από έναν αντίπαλο που ποιοτικά δεν είναι καλύτερος από τον Άρη, σε καμία περίπτωση. Απλά εκμεταλλεύτηκε δικά μας λάθη, είχε την τύχη με το μέρος του και πήρε το θετικό αποτέλεσμα. Βάσει της εικόνας που είχε η ομάδα στα φιλικά παιχνίδια και γενικότερα στην διάρκεια της προετοιμασίας που έγινε, κανείς δεν περίμενε μια τόσο μέτρια εμφάνιση από εμάς».

Για το αν αιφνιδιάστηκαν από την ορμητικότητα που έδειξε ο Απόλλων:

«Δεν θα πω ότι αιφνιδιαστήκαμε. Ξανά λέω ότι ηττηθήκαμε από μία ομάδα που ναι μεν έδειξε πάθος και όρεξη, αλλά δεν ήταν ανώτερη από τον Άρη. Ούτε πανικοβληθήκαμε. Απλά, ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε κάποια ατομικά λάθη, όπως και την αδράνεια της άμυνάς μας στο πρώτο γκολ. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο.».

Για τη συνέχεια και δη τον αγώνα της Κυριακής, απέναντι στην Καλλονή:

«Ο κόσμος της ομάδας περίμενε κάτι καλύτερο από εμάς. Αυτό δεν ήρθε. Δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα από μία ήττα, πόσο μάλλον όταν αυτή είναι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Από τη μία καταλαβαίνω τον κόσμο, διότι πέρυσι πέρασε δύσκολα και ακόμη στη μνήμη του έχει την περιπέτεια αυτή.

Κανείς μας δεν θέλει να την ξαναζήσει, αυτό είναι δεδομένο. Θα κάνουμε τα πάντα γι αυτό και είμαι βέβαιος ότι έχουμε τις δυνατότητες σαν ομάδα να πάμε ψηλά.

Από την άλλη, όμως, θα πρέπει να έχει υπομονή, διότι φέτος χτίζεται κάτι καινούργιο, σε όλα τα επίπεδα, διοικητικό και αγωνιστικό, και το μόνο που πρέπει να κάνει για να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια είναι να μας στηρίξει με την παρουσία και το χειροκρότημά του. Αυτό θέλουμε και την Κυριακή, στον αγώνα με την Καλλονή.

Εμείς έχουμε διαγράψει το ματς με τον Απόλλωνα, κοιτάμε μόνο το πώς θα βελτιωθούμε, διορθώνοντας τα λάθη μας. Με την Καλλονή ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και αυτό θα κάνουμε στο γήπεδο, για την πρώτη μας νίκη την οποία εμείς θέλουμε όσο κανείς άλλος. Απλά, ο ξαφνικός πανικός και η γκρίνια δεν βοηθάει. Η ήττα και η εμφάνιση στην πρεμιέρα δεν αποτελεί κριτήριο».

Για την φάση με τον Κύργια:

«Ο Μιχάλης έτυχε να κάνει το συγκεκριμένος λάθος σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα και να δεχτούμε το δεύτερο γκολ, ενώ μέχρι τότε είχε θετική παρουσία. Τον πήρε από κάτω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει και ο κόσμος να τον κατακρίνει από αυτό. Λάθη όλοι κάνουμε. Σήμερα θα είναι ο Μιχάλης, αύριο ο διπλανός του. Χρειαζόμαστε στήριξη και να υπάρχει υπομονή».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected