Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Εθνικός Γαζώρου – Ηρακλής Αμπελοκήπων (3-2) Για 90′ ο Κουκόλης

γαζωρος φαση2Φιλική νίκη με 3-2 κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων πήρε η ομάδα των Σερρών. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη προηγήθηκε στο 10΄ με τον  Γαϊδαρτζή, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 39΄, με απευθείας φάουλ του Σακαλή. Στο 41΄ ο Εθνικός πήρε ξανά το προβάδισμα, με σουτ του Σκέριαντς (2-1) και στο 44΄ η ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης έκανε το 2-2 με σουτ του Ζυρίδη. Στο 64΄ ο Σκοπιανός Ναστέφσκι με χτύπημα φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Στο 70΄ ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης είχε δοκάρι, ενώ στο 85΄ η ομάδα του Ιερόθεου Γιαμουρίδη έχασε πέναλτι. Παράλληλα, εφτά νεαροί υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο (οι τέσσερις πρώτοι από την Κ20) στον Γάζωρο και συγκεκριμένα οι Μενέλαος Κωφοκώτσιος (20χρονος αμυντικός), Αλέξανδρος Μεταλλίδης (17χρονος αμυντικός χαφ), Γιάννης Νέδος (19χρονος αμυντικός), Γιώργος Παπαβασιλείου (21χρονος μεσοεπιθετικός), Κώστας Χατζηγιαννάκης (20χρονος τερματοφύλακας από τη Νέα Ζίχνη), Μιχάλης Χατζηδημητρίου (18χρονος μέσος από Αναγέννηση Γιαννιτσών) και Σπύρος Νικολίτσας (20χρονος μέσος από Αστέρα Τρίπολης).

Εθνικός Γαζώρου : Παπαθανασίου, Νίρλας (46’ Κοσμίδης), Κουκόλης, Κωφοκώτσιος (60’ Μερεσιώτης), Χατζηδημητρίου (80’ Σουκάντος), Μουσικάκης (46’ Παπαδόπουλος), Γαιδαρτζής (60’ Πολύζος), Ναστέφσκι, Παπαβασιλείου (46’ Κωσταντινίδης), Τζούριτς, Σκέριαντς ( 72’ Μεντής).
Ηρακλή Αμπελοκήπων :
Ηλιάδης, Παπαϊωάννου, Γκιαούρης, Παναγιωτίδης, Σακαλής, Δάλλας, Ζυρίδης, Αλεξόπουλος, Ξανθόπουλος, Αθανασιάδης, Βεϊδαμενίδης. Αγωνίστηκαν και οι Αλεξανδρίδης, Δαδάνας, Ζαχαριάδης, Ζιάκας, Χατζηπαπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Παρσόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected