Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Νίκος Ξαγοράρης – Με θέα το Λιβυκό Πέλαγος!

20113_10200487882584742_1131519453_nΚάτοικος Κρήτης και μάλιστα της πανέμορφης νότιας πλευράς του νησιού είναι εδώ και δύο 24ωρα ο Νίκος Ξαγοράρης. Ο 24χρονος επιθετικός του Μακροχωρίου, που έμεινε ελεύθερος από τους “ασπρόμαυρους” προς τα τέλη Ιουλίου, υπέγραψε στην ιστορική Αναγέννηση Ιεράπετρας, στην οποία επί σειρά ετών πρόεδρος είναι ο γνωστός στους φίλους της ΑΕΚ, Ανδρέας Ανατολιωτάκης. Η ομάδα του Λασιθίου αγωνίζεται στην Α1 Ερασιτεχνική του νομού και φέτος ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά, καθώς στόχος της διοίκησης του έμπειρου παράγοντα είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική.

Ο Νίκος Ξαγοράρης βρέθηκε την Τετάρτη 21/08 στο νησί, συναντήθηκε με τους ιθύνοντες στην ομάδα και απλά επιβεβαιώθηκε η προφορική συμφωνία των δύο πλευρών. Η πρόταση είναι εξαιρετική για τον Ημαθιώτη επιθετικό, ο οποίος έχει ήδη εγκατασταθεί στο νησί και συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας, με το πρωτάθλημα της τοπικής ΕΠΣ να ξεκινά στις 12/10.

Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος, ο οποίος εκτός της Ένωσης έχει αγωνιστεί σε Βέροια, Αστέρα Ιτέας, Αγροτικό Αστέρα και Θερμαϊκό, μίλησε στο Imathia Sports News για τη νέα του ομάδα : “Η Αναγέννηση Ιεράπετρας είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία στην Κρήτη. Είναι πρόκληση για μένα να αγωνιστώ εδώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Οι άνθρωποι της Αναγέννησης έδειξαν από την αρχή την επιθυμία τους να με αποκτήσουν και αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος να μετακομίσω στην Κρήτη. Εύχομαι υγεία και καλή αρχή σε όλους”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected