Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ώρα για τη δεύτερη…στροφή

σουπερ λιγκ3Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τη 2η αγωνιστική η οποία ξεκινάει με τρεις αναμετρήσεις το Σάββατο (24/08). Την πρώτη νίκη ψάχνουν Βέροια και ΟΦΗ στην έδρα της πρώτης, δοκιμασίες σε Αγρίνιο και Νέα Σμύρνη για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Τα 27 γκολ της πρεμιέρας αν μη τι άλλο αποτέλεσαν το καλύτερο… ορεκτικό για το φετινό πρωτάθλημα. Πλέον, όλη η Super League έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς και η 2η αγωνιστική είναι εδώ με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στις 19:15, η Βέροια θα υποδεχθεί στην έδρα της τον ΟΦΗ με τις δυο ομάδες να αναζητούν την πρώτη τους νίκη μετά τις ισοπαλίες με Πλατανιά εκτός και Πανιώνιο εντός έδρας, αντίστοιχα. Την ίδια ώρα, στο Αγρίνιο, ο ΠΑΟΚ «δοκιμάζεται» από τον φιλόδοξο Παναιτωλικό λίγες ημέρες πριν το ραντεβού με… την ιστορία και με τη Σάλκε στην Τούμπα.

Τέλος, το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει στη Νέα Σμύρνη με το ματς της αγωνιστικής. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 21:30, με τους «κυανέρυθρους» να θέλουν αρχή με το δεξί στα εντός έδρας παιχνίδια τους και τους «πράσινους» του Γιάννη Αναστασίου να κάνουν το «δύο στα δύο» στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος…

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected