Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Superleague Κ20 – Όλοι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής

υποδομης κ20-κ17Άρης – ΑΕΛ Καλλονής  1-1 : Με το… δεξί μπήκε ο Άρης στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας των Νέων, με τους «κίτρινους» να παίρνουν στην έδρα τους τη νίκη με 2-1 επί της Καλλονής. Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ στο 22′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπάλιου. Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα της Μυτιλήνης έφερε το ματς στα ίσια με τον ίδιο τρόπο (στο πέναλτι ευστόχησε ο Μαγγανάς). Το νικητήριο γκολ για τον Άρη πέτυχε στο 52’ ο προωθημένος Μπιμπισίδης με κεφαλιά.

Άρης Κ20 : Μαντζάρης, Παπακώστας, Λεμονής, Γκόλιας (52’ Μαζουλουξής), Μπιμπισίδης, Φούσκας, Πολυζωϊδης (46’ Στατής), Ρότα, Ζαχαριουδάκης, Μπάλιος, Κατσαμάγκας (46’ Ξόμπλιος).

ΑΕΛ Καλλονής Κ20 : Γόμος, Καραμπάς (73’ Άγριμάκης), Μαγγανάς, Γιαζιτζόγλου, Πιπέρας Σπ., Κροτσίδας (68’ λτ Μπρακούλα), Ζωάννου, Ευαγγελιδάκης, Σοφιάνης, Κίστα, Χατζηκλειδαράς (56’ Μούτσα).

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης  1-0 : Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, παρά το πρόβλημα που προέκυψε με τα δελτία. Σκόρερ της αναμέτρησης στο 15’ με διπλή προσπάθεια ο Νάκος και αφού πρώτα ο Σταματόπουλος είχε πει “όχι” με ασθενή απόκρουση. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ιδιαίτερες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Κολιοφούκα.

ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 : Κολιοφούκας, Μουσκάι, Ρουμπουλάκου, Τάχιας, Φίλιος, Φράγκος (55’ Φαρμάκης), Πότσης (60’ Καμποσιώρης), Χαρίσης, Παπαρούνας, Νάκος, Ιωάννου (85’ Αλεξίου)

Απόλλων Σμύρνης Κ20 : Σταματόπουλος, Ξανθόπουλος, Ζαχαρίου, Φερεντίνος, Σιγάλας, Ντούνης, Μπέντας, Καλλέργης (78’ Γαβριηλίδης), Καραβατάκης (67’ Μέτσκα), Μιχαλάρης, Παπαευθυμίου (56’ Ντοβλετάκης)

Βέροια – ΟΦΗ  0-0 : Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας της ομάδας της Ημαθίας με τους Κρητικούς, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, στο Ταγαροχώρι. Τόσο η Βέροια όσο και ο ΟΦΗ δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να αλλάξουν τη… μοίρα της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν περισσότερες ευκαιρίες για να φύγουν με το τρίποντο από τη Βέροια.

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Κατσούλης, Ουνγιαλίδης, Ράδης, Τακίδης, Ρογγότης (46 Λαζόπουλος), Ντόγος, Παπαγεωργίου (71 Νικολαΐδης), Τσόλκας (46 Μελικιώτης), Στασινόπουλος, Θ. Χαραλαμπίδης.

ΟΦΗ Κ20: Γιαγκόζης, Μπολάκης, Τούγλης (82′ Παπαδιός), Γιαχάκης, Φάζος, Χύζι, Σακλαμάκης (90′+1′ Μπάμπης), Σκούφος, Μαραθιανός, Βλαχάκης, Χατζάκης (71′ Χρηστάκης).

Ξάνθη – Πανθρακικός  3-1 : Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Κ20 για την Ξάνθη, καθώς επικράτησε 3-1 του Πανθρακικού. Στο 31’ ο Ημαθιώτης Βασίλης Φασίδης κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα και ο Καρυπιάδης ευστόχησε κάνοντας το 1-0, ενώ στο 49’ ο Λάζαρος Ορφανίδης με πλασέ σημείωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και μείωσαν με τον Σεϊδάν στο 54’, αλλά ο Δημήτρης Ψύρρας στο 76’ με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Νίκου Κεχαγιά. Το παιχνίδι παρακολούθησε αρκετός κόσμος κι ανάμεσα σ’ αυτούς και ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος.

Ξάνθη Κ20 : Δεμένικος, Κολλάρας, Λάσπατζης, Χατζητερζόγλου, Παρασκευάς, Καρυπιάδης, Κούτρας Αλ. (64′ Ψύρρας), Ορφανίδης Π., Φασίδης (78′ Βαλαβανόπουλος), Πασχαλάκης, Ορφανίδης Λ. (88′ Λαζαρίδης)

Πανθρακικός Κ20: Θυμιανίδης, Κούτρας N. (55′ Μανδήλας), Φραγκούλης, Λειβαδιώτης, Μητρούσης, Κοσκολος, Χατζηιωαννίδης (50′ Κουραλίδης), Γκουτσίδης (46′ Ζδράβος – Ρίζος), Τσανακτσόγλου, Μαμούτ Σεϊδάν, Γεωργιάδης

Ολυμπιακός – Ατρόμητος  2-0 : Επιτυχημένα ξεκίνησε τη φετινή Super League Κ20 ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, καθώς νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και πριν συμπληρωθούν είκοσι λεπτά παιχνιδιού είχαν «καθαρίσει» το παιχνίδι. Στο 7’ είχε ανοίξει το σκορ ο Γιάνκοβιτς, ενώ στο 18’ ο Βλάχος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στα αξιοσημείωτα του ματς, η πρώτη συμμετοχή του τελευταίου αποκτήματος της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Γιώργου Καναβέτα.

Ολυμπιακός Κ20 : Στρέζος, Γκούτσιος, Σωτηράκος, Κ. Βλάχος, Βούρος, Παπασάββας (77 Καναβέτας), Σιώπης (46 Ρέντζης), Βουτσιώτης, Βέργος, Γιάνκοβιτς, Πασαλίδης (69 Ιγνατίδης)

Ατρόμητος Κ20 : Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Βαρδακώστας, Κρητικός, Γρομητσάρης, Σιδηρόπουλος (79 Χατζηστάμου), Καραγιάννης, Παναγιωτόπουλος, Μπαστάκος (64 Δήμος), Δηλαβέρης, Κονταξής (46 Κοβάτσης)

Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης  1-1 : Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν Χανιώτες και Αρκάδες στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα υποδομής της Super League για τη φετινή σεζόν. Αν και ο Πλατανιάς κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 3’ με το γκολ του Τσοντάκη, δεν κατάφερε να διατηρήσει ως το φινάλε το προβάδισμά του και να πάρει τη νίκη. Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στην ισοφάριση στο 82’ με τον Κυριακόπουλο, και κατάφερε να φύγει από την Κρήτη με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πλατανιάς Κ20 : Πενταράκης, Μπουρμπάκης, Χαραλαμπάκης (57′ Κελάκης), Κοκονάκης, Ντεντάκης, Μαυρεδάκης (80′ Παπαδάκης), Κολομπάκης (67′ Δημητρίου), Πατρικάκης, Χαλκιαδάκης, Τσοντάκης, Τσίτας.

Αστέρας Τρίπολης Κ20 : Λαδάς, Γογώνας (75′ Τριανταφύλλης), Κυριακόπουλος, Καστριτσέας, Β. Γκίτζιας, Αρώνης, Χρήστου (46′ Μυρσινιάς), Βελισσάρης, Τσόφλιος, Καρυδόπουλος, Α. Τσιώλης (74′ Μηλιώτης).

Εργοτέλης – Λεβαδειακός  3-2 : Εντυπωσιακό ματς για Κρητικούς και Βοιωτούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη πέντε λεπτά πριν το φινάλε. Ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι με τον Πέππα να ανοίγει το σκορ στο 21’ του παιχνιδιού στο «Μαρτινέγκο». Η απάντηση για τον Εργοτέλη ήταν άμεση, με τον Κούτρη στο 24’ να φέρνει το ματς στα ίσα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το γκολ του Χρυσοφάκη στο 55’, ενώ ο Σμυρναίος στο 67’ ισοφάρισε για λογαριασμό των φιλοξενούμενων. Τελικά, το 3-2 για τον Εργοτέλη έγινε στο 85’ με τον Σέρεϊνινγκ ο οποίος είχε μπει στο ματς στο 76′.

Εργοτέλης Κ20 : Δασκαλάκης, Γενιτσαρίδης (69′ Φουκαράκης), Σταυρακάκης, Ξημεράκης, Σηφάκης, Κασαπάκης (45′ Φλεβάρης), Χρυσοφάκης, Βογιατζής, Κουϊρουκίδης, Κριτσωτάκης (76’ Σερέινινγκ), Κούτρης

Λεβαδειακός Κ20 : Ντελέκος, Βελέντζας, Σακκάς, Αντωνίου, Αθανασιάδης, Κακιώρης (73′ Αντωνιάδης), Τόπι, Πεππάς, Σμυρναίος, Αποστολόπουλος (60′ Σκιαδόπουλος), Σπάρος (90′ Γκαρτζώνης),

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ  0-3 : Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Κ20 η ομάδα του ΠΑΟΚ, αφού επικράτησε εύκολα στην έδρα του Παναιτωλικού. Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε σε καταπληκτική μέρα τον Κουλούρη, ο οποίος σκόραρε τόσο στο 29’ όσο και στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ το 2-0 είχε διαμορφώσει από το 35’ ο Παπαδόπουλος. Οι Θεσσαλονικείς δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους Αγρινιώτες κι είχαν ένα άνετο «πέρασμα» από το «Emileon» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ20 της φετινής Super League.

Παναιτωλικός Κ20 : Τηλεμάχου, Χαντάκιας, Στρεμένος, Ερινάλντο (22′ Τουρλίδας, 47′ Κολοκοτρώνης), Κοζάκης, Δημούλας, Σιώρος, Ζαρκάδας, Μεταξούλης (69′ Κοντογιάννης), Μήλιος, Βασιλάρης.

ΠΑΟΚ Κ20 : Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης (76′ Τσελεπίδης), Αναστασίου, Βασαΐτης, Κιόσε, Πολύζος, Τσολακίδης (53′ Δεληγιαννίδης), Πάτραλης, Κουλούρης, Πόζογλου (65′ Δημητριάδης), Β. Παπαδόπουλος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected