Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Εθνικός Γαζώρου – Κοζάνη 4-0

σσσσΤην ήττα με 4-0 γνώρισε η Κοζάνη απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣ Σερρών στην Ομόνοια Σερρών.

Ολα τα τέρματα των γηπεδούχων που αγωνίζονται στην Football League, μία κατηγορία πιό πάνω από την Κοζάνη, σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο όταν και οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές.

Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν ισόπαλο με 0-0, με τις δύο ομάδες να έχουν καλές στιγμές αλλά να μην καταφέρνουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός Γαζώρου, που έδειξε να έχει 20 ετοιμοπόλεμους παίκτες, πήρε την νίκη απέναντι στους νεαρούς παίκτες της Κοζάνης.

Το 1-0 έκανε στο 46′ ο Σκέριαντς ενώ στο 50′ ο Ναστέφσκι διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στο 63′ ο Χατζηδημητρίου σημείωσε το 3-0 για να κλείσει το σκορ στο 79′ ο Γαϊδαρτζής.

Εθνικός Γαζώρου: Μέλκας, Κοσμίδης, Κωφοκώτσιος, Χατζηδημητρίου, Δέντσας, Νικολίτσας, Κωνσταντινίδης, Πολύζος, Μεταλλίδης, Παπαβασιλείου, Τζούριτς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι  Νύρλος, Κουκόλης, Μερεσιώτης, Παπαδόπουλος, Γαϊδαρτζής, Ναστέφσκι, Σκέριαντς, Παναγιωτίδης.

Κοζάνη : Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Συμεωνίδης, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Χαματάϊ, Ντεμιράϊ, Γιάννης Τσικόπουλος, Πιπινίκας, Κυρ. Παπαδόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ηλίας Τσικόπουλος, Προβίδας, Μαλούτας, Κουτσομήτρος, Σαμαράς, Δάμου, Κοσμίδης, καθώς και δύο νεαροί παίκτες υπό δοκιμή (ένας από την Κ-20 της Βέροιας και ένας από την Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου).

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected