Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Ζάκυνθος 1-2

DSCN4331Μία ακόμη φιλική αναμέτρηση έδωσε σήμερα ο ΦΑΣ Νάουσα, στα πλαίσια της προετοιμασίας του ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου μετέβη στην κοντινή Κουτσούφλιανη, όπου προετοιμάζεται η Ζάκυνθος των Μπάμπη Πετράκου και του πρώην παίκτη της Βέροιας, Κώστα Οικονόμου. Το παιχνίδι μόνο…φιλικό δεν ήταν καθώς οι παίκτες του Τζανλούκα Κολονέλο (με 12 Ιταλούς στη σύνθεση της!) επέδειξαν υπέρμετρη σκληρότητα στο παιχνίδι τους, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο διαιτητής της συνάντησης σταμάτησε το παιχνίδι για να κατευνάσει τα πνεύματα.

Οι παίκτες του ΦΑΣ έκαναν ίσως την καλύτερη τους εμφάνιση στις μέχρι τώρα φιλικές τους αναμετρήσεις και ειδικά στο πρώτο μέρος “έσβησαν” τη διαφορά κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες (η ομάδα της Ζακύνθου θα αγωνιστεί φέτος στον Βόρειο όμιλο της Football League), όταν και προηγήθηκαν με κεφαλιά του Δημήτρη Πέικου (17′) ύστερα από σέντρα ακριβείας του Γρηγόρη Αργυρίου. Οι “κυανόλευκοι” είχαν ακόμη δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Μουρίκι και Παπαδή, με τους παίκτες της Ζακύνθου να κάνουν πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις. Ο Μπάμπης Πετράκος αγωνίστηκε ως δεξί χαφ(!) και ήταν φανερό πως ήταν “έξω από τα νερά του” παρόλα αυτά η ομάδα του Ημαθιώτη μεσοαμυντικού κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια λίγο πριν την ανάπαυλα (41′).

Στο δεύτερο μέρος οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε χαρακτηριστικά και η Ζάκυνθος εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και με γκολ στο 67′ πήρε τη φιλική νίκη, στο πρώτο τεστ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στο Βέρμιο.

Η σύνθεση του ΦΑΣ

ΦΑΣ Νάουσα : Σιμψερής, Αργυρίου Π., Περηφανόπουλος, Πέικος, Πούπης, Αβραμόπουλος, Αργυρίου Γ., Συμπεθέρης, Ρέτζια, Μουρίκι, Παπαδής. Αγωνίστηκαν και οι Κύρου, Κελεσίδης, Ιωαννίδης, Ζούρκος, Χατζηγεωργίου, Παρθενόπουλος, Παπατάνος, Κοσμάς, Γεωργίου.

*Αύριο θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του Γιώργου Γασπαράτου, όταν και θα γίνει η μαγνητική στο γόνατο. Εκφράζονται φόβοι πως έχει πειραχτεί ο μηνίσκος, αλλά η επίσημη γνωμάτευση θα ανακοινωθεί αύριο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected