Κατηγορίες
Football League

Football League – Ξοφλήστε μέχρι τελευταίας…ρανίδος!

επο3Αναταραχή προκάλεσε στις ομάδες της Football League στο ΔΣ της Τρίτης 27/8, έγγραφο από την ΕΠΟ, σύμφωνα με το οποίο μέχρι την διενέργεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος οι ομάδες θα πρέπει να έχουν διευθετήσει όλες τις οφειλές προς την ομοσπονδία.

Η πλειοψηφία των ομάδων αντέδρασε στο αίτημα της ΕΠΟ και αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτιόντουσαν αν έχουν εξοφλήσει τις οφειλές στην ομοσπονδία η ΑΕΚ και ο Άρης.

Οι πιο μεγάλες αντιδράσεις ήρθαν από τους εκπρόσωπους του Γαζώρου, του Ολυμπιακού Βόλου και του Φωκικού, ενω στο τραπέζι έπεσαν τρεις προτάσεις:

Η πρώτη ήταν να ζητήσουν από την ΕΠΟ να καταβάλουν τα χρήματα σε δόσεις, η δεύτερη ήταν να ζητήσουν από την ΕΠΟ να παρακρατήσει τα οφειλόμενα χρήματα από την συμμετοχή τους στο κύπελλο και η τρίτη και πιο σκληροπυρηνική πρόταση ήταν σε περίπτωση που η ΕΠΟ δεν δεχτεί καμία από τις δύο πρώτες προτάσεις, να συμφωνήσουν όλες οι ομάδες να πάρουν όλοι μαζί απόφαση μη συμμετοχής στο κύπελλο και να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με μείον τρεις βαθμούς.

Στην πρόταση αυτή διαφώνησε ο Τύρναβος, επειδή όπως είπε ο εκπρόσωπός του είναι εντάξει ως προς τις οφειλές του, προκαλώντας αρνητικά σχόλια άλλων εκπροσώπων.

Πάντως, η πρόταση περί μη συμμετοχής στο κύπελλο κρίνεται μάλλον ανεδαφική επειδή τα τηλεοπτικά δικαιώματα τα έχει το κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Football League.

Τέλος, παρόμοιο αίτημα περί εξόφλησης οφειλών έχει στείλει η ΕΠΟ και στις ομάδες της Γ’ Εθνικής.

*pieriasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected