Κατηγορίες
Super League 1

ΟΦΗ – Πλατανιάς 0-0

γκλέτιΚαλύτερος ήταν ο ΟΦΗ στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τον Πλατανιά, ωστόσο η αστοχία του στην τελική προσπάθεια του στέρησε τη νίκη μένοντας στο ισόπαλο 0-0.

Σε οριακό σημείο βρισκόταν τόσο ο  ΟΦΗ όσο και ο Πλατανιάς. Οι δύο ομάδες της Κρήτης στα πρώτα τους δύο παιχνίδια δεν είχαν καταφέρει να φτάσουν στη νίκη και ήθελαν πάση θυσία το τρίποντο για να μπορέσουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης όμως, μόνο ο Πλατανιάς ήταν ικανοποιημένος από το ισόπαλο 0-0, καθώς δεν έκανε πολύ καλή εμφάνιση και έχοντας τον Γιωργαλλίδη σε εξαιρετική ημέρα, κράτησε το μηδέν στην άμυνά του και απέσπασε το βαθμό.

Από την πλευρά του, ο ΟΦΗ απέδειξε  πως έχει μεγάλο θέμα στην επιθετική γραμμή, καθώς στην τελική προσπάθεια κάπου τα… χαλάει και είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει φτάσει ακόμα στην επίτευξη κάποιου τέρματος.

Στο πρώτο μέρος, έγιναν λίγα πράγματα από τις δύο ομάδες, με σημαντικότερη ευκαιρία αυτή του Περογαμβράκη στα πρώτα λεπτά όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες σε κεφαλιές των Περογαμβράκη και Ζε Εντουάρντο με τον γκολκίπερ του Πλατανιά να κάνει εκπληκτικές επεμβάσεις  για να αποσοβήσει τον κίνδυνο.

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζβασίγια, Μιλιάζες, Βερόν (87′ Φραγκουλάκης), Μακρής, Κάλαϊτζιτς (63′ Όγιος), Γκαλέτι, Ζε Εντουάρντο (78′ Λαμπρόπουλος), Περογαμβράκης.

Πλατανιάς : Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Ιντζίδης, Φαΐσκα, Δημήτρης, Τετέ, Σιώπης, Μπέλιτς (64′ Μοράλ), Γουνδουλάκης, Ναζλίδης (92′ Γιακουμάκης), Τόρες (58′ Αγκιλέρα).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected