Football League

Football League – Κλήρωση και…δώρο!

football league 2Το μεσημέρι της Πέμπτης (5/9-12.00), στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής,  θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθληματος της  Football League.  Η φετινή κούρσα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους. Να θυμίσουμε ότι τα τρία «εισιτήρια» ανόδου θα κριθουν μέσω πλέι οφ στα οποία θα συμμετάσχουν οι τέσσερις πρώτοι κάθε ομίλου, σε ένα μίνι πρωτάθλημα των 14 αγωιστικών. Στη Γ’ Εθνική υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίοι κάθε ομίλου.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η κλήρωση του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 05-09-2013 και ώρα 12:00 στα γραφεία της Ένωσης».

“Δώρο” με την εγγυητική!

Άμεσα προς ψήφιση θα τεθεί το νομοσχέδιο που αφορά στο ΜΚ των ΠΑΕ της Football League με το ποσό το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί από τις ομάδες να είναι μειωμένο! Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε η ΕΠΟ και η Football League με τον υφυπουργό Γιάννη Ανδριανό, παρουσία και του Υπουργού Πάνου Παναγιωτόπουλου, αποφασίστηκε πως το ποσό του μετοχικού κεφαλαίου θα είναι περίπου 300.000 ευρώ, αντί για 500.000 ευρώ.

Το νομοσχέδιο είναι έτοιμο και το Υπουργείο Πολιτισμού-Αθλητισμού θα το περάσει σύντομα είτε από θερινό τμήμα είτε από την ολομέλεια προκειμένου μπει σε λειτουργία το αργότερο έως την αυγή του Οκτώβρη.

Το αν θα υπάρξουν δύο δόσεις ή μια δόση για το νέο ποσό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες, ενδεχομένως και στην κλήρωση του πρωταθλήματος την Πέμπτη (5/9).

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected