Football League - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

ΦΑΣ Νάουσα – Περίμενε την…λήξη!

Το σφύριγμα της λήξης της μεταγραφικής περιόδου περίμενε ο ΦΑΣ Νάουσα για να γεμίσει το ρόστερ της ενόψει της νέας περιόδου και μάλιστα με παίκτες ιδιαίτερα ικανούς και ποιοτικούς. Η αρχή έγινε χθες αργά το βράδυ, καθώς όπως σας ενημερώσαμε λίγα λεπτά μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Μίμης Μπενίσκος έγινε η 13η μεταγραφή των “κυανολεύκων” και λίγες ώρες αργότερα ήρθε η σειρά του Κώστα Μουσικάκη να…δέσει το γλυκό και να δώσει περισσότερες επιλογές στον Βασίλη Αργυρίου ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινά σε λίγες μέρες.

Who is who

Μίμης Μπενίσκος

Ο εξ Αλεξανδρείας Ιωακείμ (ή Μίμης) Μπενίσκος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο 32χρονος (28/09/1981) επιθετικός, που χρησιμοποιεί με την ίδια άνεση τόσο το αριστερό όσο και το δεξί πόδι, αποτελεί μία πολύ σημαντική μεταγραφική επιλογή του ΦΑΣ για την γραμμή κρούσης. Προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Λαμίας, κατακτώντας το νταμπλ της ΕΠΣ Φθιώτιδας και παρόλο τους τραυματισμούς που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να επανέλθει στη Γ’΄Εθνική.

Ο Ημαθιώτης επιθετικός πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο τη σεζόν 2002-2003, με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα. Στα δυόμιση χρόνια που ανήκε στην ομάδα του Ευόσμου σημείωσε 10 γκολ σε 66 συμμετοχές, επίδοση που προσήλκυσε το ενδιαφέρον του Άρη, ο οποίος πράγματι κινήθηκε και τον έκανε δικό του, τον Ιανουάριο του 2005!

Ο νεαρός τότε άσος συμμετείχε σε 5 παιχνίδια των “κιτρίνων” μέχρι τη λήξη εκείνης της περιόδου, η οποία πάντως βρήκε τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να βιώνουν τον υποβιβασμό στη Β’ Εθνική. Ωστόσο, εκείνος παρέμεινε στους Θεσσαλονικείς και την ακόλουθη χρονιά βοηθώντας σημαντικά στην επάνοδο των “κιτρινόμαυρων” “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου μας. Το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και εντάχθηκε στον Εθνικό Αστέρα.

Κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας του στους «ερυθρόλευκους», αγωνίστηκε σε 72 αναμετρήσεις και πέτυχε 13 τέρματα. Το καλοκαίρι του 2010 μετακινήθηκε στον Θρασύβουλο, όμως έξι μήνες αργότερα (κι αφού είχε λάβει μέρος σε έξι αγώνες των “πρασίνων” δίχως να σκοράρει κάποιο γκολ) επέστρεψε στον Εθνικό Αστέρα, με τα χρώματα του οποίου έπαιξε ως το τέλος της σεζόν (15 συμμ./1 γκολ).

Η συνέχεια τον βρήκε και πάλι στη Βόρεια Ελλάδα, όπου εντάχθηκε στο δυναμικό του Οδυσσέα Κορδελιού με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε 15 συμμετοχές και πέτυχε 5 γκολ.

Κώστας Μουσικάκης

Έξι μέρες μετά την αποδέσμευση του από τον Εθνικό Γαζώρου, ο Κώστας Μουσικάκης θα συνεχίσει να φορά κυανόλευκα, αυτή τη φορά του ΦΑΣ Νάουσα. Ο 24χρονος (11/01/1989) ύψους 1.88 αμυντικός έμεινε ελεύθερος την τελευταία μέρα των μεταγραφών από την ομάδα του Ημαθιώτη Χρήστου Κουκόλη και οι διοικούντες του ΦΑΣ ήρθαν σε επαφή με τον ίδιο και κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους, προσθέτοντας στο ρόστερ μία πολύ καλή λύση στα χαφ.

Πριν τον Εθνικό Γαζώρου, ο Κώστας Μουσικάκης αγωνίστηκε για δύο περιόδους στον Πανσερραϊκό, με τον οποίο κατέγραψε 5 συμμετοχές, προερχόμενος από τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας στον οποίο αγωνίστηκε το 2009 στη Δ’ Εθνική. Προτιμά να αγωνίζεται στη δεξιά πτέρυγα, όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά συνθήκη σε όλες τις θέσεις του κέντρου.

Φιλική…πεντάρα στον συντοπίτη

Μία πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΦΑΣ Νάουσα στο φιλικό που διεξήχθη στο ΔΑΚ της πόλης με αντίπαλο τον Αχιλλέα. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου, που κατά διαστήματα ήταν εξαιρετική, επικράτησε με 5-1 με δύο γκολ του πρώην παίκτη του συντοπίτη Σάκη Παπατάνο και με τους Ρέτζια, Περηφανόπουλο και Γρηγόρη Αργυρίου. Το επόμενο φιλικό για τον ΦΑΣ έχει προγραμματιστεί το ερχόμενο Σάββατο 7/9 με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στο ΔΑΚ της πόλης (17.00).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected