Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Φίλιππος Μελίκης 1-1

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής δεν ανέδειξε νικητή. Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, με τον Γιώργο Ντάμτσιο να αγωνίζεται στην αρχική ενδεκάδα και μάλιστα να σκοράρει απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του, υποδέχτηκε τον Φίλιππο Μελίκης σε μία αναμέτρηση που αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τελικά όσοι παρακολούθησαν από κοντά το παιχνίδι (περίπου 100 φίλοι και των δύο ομάδων βρέθηκαν στο γήπεδο των Τρικάλων) απόλαυσαν την εξέλιξη τους, με τους γηπεδούχους να αποχωρούν από το γήπεδο με μία σχετική πικρία καθώς σε αρκετές περιπτώσεις είχαν την ευκαιρία να κάνουν την ολική ανατροπή, στο τέρμα που πέτυχε ο Δημήτρης Τσιούπρος έπειτα από πολύ ωραία παράλληλη πάσα του Γιάννη Καραγκιζόπουλου (23′). Ο Φίλιππος ξεκίνησε ιδανικά το χθεσινό παιχνίδι καταφέροντας να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και μπήκε μπροστά στο σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο του αγώνα. Σε γενικές γραμμές όμως οι φιλοξενούμενοι δεν παρουσίασαν το πρόσωπο που εμφάνισαν στα φιλικά προετοιμασίας, στα οποία η συνολική απόδοση ήταν εξαιρετική.

Μέχρι την ανάπαυλα οι όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων δεν στέφθηκαν από επιτυχία, κάτι που πέτυχαν με το…καλημέρα του δευτέρου μέρος, όταν ο Γιώργος Ντάμτσιος με δυνατό σουτ νίκησε τον Ιωακειμίδη, που δεν κατάφερε να αντιδράσει. Σημειώνουμε πως ο πρώην τεχνικός του Φίλιππου πανηγύρισε έξαλλα το γκολ, με τους παίκτες να γίνονται ένα…κουβάρι στον αγωνιστικό χώρο.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Μαντάκη οι γηπεδούχοι απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Ιωακειμίδη, παρόλα αυτά το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μαντάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Παυλίδη.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Αθανασιάδης Η. (75΄Καρβούνης), Σούρλας Σ. (71′ Ελευθεριάδης), Μηνούδης Α., Ακρίβος, Ντάμτσιος (86′ Τερζίδης Κ.), Σερμπίνης, Σαλτουρίδης, Σούρλας Δ., Καραντουλαμάς, Αθανασιάδης Σ.

Φίλιππος Μελίκης : Ιωακειμίδης, Καραγκιζόπουλος, Ζέρης, Τενεκετζή, Χαραλαμπίδης, Τεγούσης, Μπούφι, Κακαγιάννης (82′ Περπερίδης), Βενιόπουλος (61′ Πέτγαζλης), Παπαδόπουλος, Τσιούπρος.

*φωτ. από trikala-imathias.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected