Κατηγορίες
Super League 1

Άρης – Κατέληξε σε Μιλίνκοβιτς

μιλινκοβιτςΟύτε Κούπερ, ούτε Όγιος, ούτε Κέστνερ. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς θα είναι ο νέος τεχνικός του Άρη, αφού συμφώνησε σε όλα αργά το βράδυ της Κυριακής (08/09) με τον Δημήτρη Ηλιάδη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν περίμενε περισσότερο την απάντηση του Γερμανού τεχνικού και με ταξίδι-αστραπή στο Βελιγράδι, συναντήθηκε με τον Σέρβο κόουτς και έδωσαν τα χέρια έτσι ώστε ο Μιλίνκοβιτς να αναλάβει τον Άρη. Ο 45χρονος προπονητής τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο του Άρη, αναμένεται την Τρίτη (10/09) στη Θεσσαλονίκη και αφού υπογράψει και ανακοινωθεί τυπικά από τους «κίτρινους» θα πιάσει… αμέσως δουλειά! Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό του Μιλίνκοβιτς στην ομάδα, θα είναι κι ένας παλιός γνώριμος. Ο λόγος για τον Ζόραν Λόντσαρ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στους Θεσσαλονικείς με ιδιαίτερη επιτυχία.

Όσο για την καριέρα του Μιλίνκοβιτς, αυτή ξεκίνησε ουσιαστικά το 2009 όταν αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Η ομάδα που ανέλαβε ήταν η Σπάρτακ Ζλάτιμπορ Βόντα που αν και νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία της Σερβίας έκανε εξαιρετική πορεία και κατάφερε να βγει στην Ευρώπη. Για αυτό και ο Μιλίνκοβιτς αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της χώρας του το 2010. Ο 45χρονος κόουτς έχει εργαστεί και στη Νόβισαντ αλλά και στην ΟΦΚ Μπέογκραντ, με εξίσου καλά δείγματα γραφής.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected