Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Ηρακλής Αμπελοκήπων 5-0

DSCN4331Μία ενυπωσιακή εμφάνιση, οκτώ μέρες πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, πραγματοποίησε ο ΦΑΣ Νάουσα. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου, αποδίδοντας κατά διαστήματα εξαιρετικά, επικράτησε της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, που θα αγωνιστεί στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι “κυανόλευκοι” εμφάνισαν τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με προηγούμενες φιλικές αναμετρήσεις και σίγουρα οι προσθήκες των Μπενίσκου, Μουσικάκη έδωσαν περισσότερες ποιοτικές λύσεις στον έμπειρο τεχνικό.

Ο ΦΑΣ δείχνει πλέον απόλυτα έτοιμος για το ματς της επόμενης Κυριακής στη Νεάπολη της Λάρισας με αντίπαλο τον Μαχητή Τερψιθέας και η απόδοση στο φιλικό του Σαββάτου (7/9) βοηθά θετικά στην ψυχολογία των παικτών. Για την ιστορία, οι σκόρερς των “κυανολεύκων” ήταν οι Περηφανόπουλος, Μπενίσκος, Νικόλτσης 2 και Παρθενόπουλος.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Σιμψερής, Συμπεθέρης, Αργυρίου Γ., Μουσικάκης, Περηφανόπουλος, Πέικος, Κεφαλάς, Αβραμόπουλος, Ρέτζια, Νικόλτσης, Μπενίσκος. Έπαιξαν και οι Κύρου, Κελεσίδης, Πούπης, Βλαχοδήμος, Ιωαννίδης, Κοσμάς, Αργυρίου Π., Παπατάνος, Παπαδής, Παρθενόπουλος.

Ηρακλής Αμπελοκήπων : Παπαδόπουλος, Παπαιωάννου, Πομάκης, Σακαλής, Γκιαούρης, Δάλλας, Χαψάς, Αλεξόπουλος, Ιορδανίδης, Ξανθόπουλος, Ζγκούρι. Έπαιξαν και οι Ηλιάδης, Χατζηπαπαδόπουλος, Βεϊδαμενίδης, Χαρατζάογλου, Ζαχαριάδης, Αλεξανδρίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected