Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Απόλλων Καλαμαριάς 0-2 (vid)

13-14-filiko-koz-kal-tafarlis1-640x360Το πάλεψε η Κοζάνη αλλά τελικά ηττήθηκε με 0-2 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο τελευταίο φιλικό των ερυθρόλευκων πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους στο Κύπελλο Γ Εθνικής το ερχόμενο Σάββατο 14-9-13 απέναντι στον Κεραυνό Θεσπρωτικού.

Η ομάδα του Γιάννη Παρασκευά είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όπου δεν φάνηκε καθόλου η διαφορά μίας κατηγορίας που την χωρίζει από τον Απόλλωνα.

Οι Πόντιοι πήραν το προβάδισμα σχεδόν με την λήξη του ημιχρόνου, έχοντας δημιουργήσει λιγότερες φάσεις από την Κοζάνη που θα πρέπει να αισθάνεται αδικημένη από το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Ο Απόλλωνας δεν βρήκε ρυθμό στο πρώτο μέρος, αντίθετα στο δεύτερο έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι του.

Απουσίες για τους κοκκινόμαυρους ήταν οι δύο βασικοί επιθετικοί Λι Κουάντιο Κόφι και Γιώργος Γκουγκουλιάς που ήταν στην αποστολή αλλά δεν αγωνίστηκαν.

Στο 10′ χαμένο πέναλτι για την Κοζάνη όταν ο Κάλφας σούταρε άουτ την «εσχάτη των ποινών» που δόθηκε σε ανατροπή του Προβίδα. Στο 45′ κόρνερ του Παρμαξίδη, ολιγωρία της Κοζάνης και ο Χρήστος Αθανασιάδης στο δεύτερο δοκάρι σχεδόν μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού, με την Κοζάνη να προσπαθεί να βγεί στην αντεπίθεση. Στο 58′ ο Δημήτρης Πέλκας πήρε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και αφού προχώρησε αμαρκάριστος με σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα του Απόλλωνα.

Στο 78′ προσπάθεια και βολίδα του Καραμπατζάκη έξω από την περιοχή «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι του Απόλλωνα.

Κοζάνη : Αμπατζίδης (76′ Κοκκινίδης), Στεργιόπουλος (65′ Κουτσομήτρος), Τραυλός (76′ Συμεωνίδης), Μπουλγκουρίδης (75′ Τσικόπουλος Η.), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Χαματάϊ (65′ Μαλούτας), Βασιλίεβιτς (46′ Ντεμιράϊ), Προβίδας (46′ Πιπινίκας), Ταφαρλής, Παπαδόπουλος Κ. (46′ Τσικόπουλος Γ.).

Απόλλων Καλαμαριάς : Καρατζιοβαλής (60′ Βαλσαμάκης), Βέντζιος (60′ Μωϋσίδης), Κισκαμπάνης (60′ Παντελιάδης), Καπίας (46′ Μανουσαρίδης), Πιτσόκος (46′ Σακκάς), Ναλμπάντης (46′ Βλάχος), Λιόνης (65′ Μυλώσης), Παρμαξίδης (55′ Ορφανός), Πέλκας (60′ Προβατίδης), Πασιαλής (48′ Δρόσος), Αθανασιάδης (65′ Λουϊζίδης).

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected