Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Ζάκυνθος – Δικός της ο Σολφερίνο!

thumb_ar_160.phpΔεν σταματάει τη μεταγραφική της ενίσχυση η Ζάκυνθος, η οποία πρόσθεσε άλλον ένα παίκτη στο δυναμικό της. Ο λόγος για τον Αργεντινό επιθετικό Νταμιάν Σολφερίνο, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τη νέα διοίκηση του νησιώτικου συλλόγου.

Ο Σολφερίνο είναι γεννημένος στις 5 Ιουνίου του 1983, ενώ σε όλη του την καριέρα αγωνίστηκε σε ομάδες της χώρας του. Αυτές είναι οι Deportivo Armenio, Central Ballester, Excursionistas, Ferrocarril Midland, Argentino de Quilmes, Talleres de Córdoba, Unión de Sunchales, San Telmo, Club Sportivo Rivadavia, Club Atlético Alumni. Μέχρι σήμερα, αριθμεί 60 γκολ στην επαγγελματική του καριέρα. Πλέον, οι άνθρωποι του ΑΠΣ αναμένουν την άφιξή του στη Ζάκυνθο, ώστε να ενταχθεί στα πλάνα του Κολονέλο.

Παράλληλα, ο ΑΠΣ αναμένει την άφιξη κι ενός Κολομβιανού επιθετικού, ώστε να συζητήσει τις λεπτομέρειες και να υπογράψει κι αυτός το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Στα αγωνιστικά, ο Γιάννης Γωνιάδης έφτασε στη Ζάκυνθο και ξεκίνησε προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ όπως αναφέρθηκε και την Τρίτη, το προγραμαμτισμένο για σήμερα φιλικό με τον Πανηλειακό, αναβλήθηκε.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected