Football League - Μεταγραφές

Καβάλα – Τέσσερις προσθήκες με…κερασάκι Πρίττα!

πριτταςΟ ΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση των νεαρών Αντώνη Καπνίδη (επιθετικός από Αναγέννηση Γιαννιτσών), Γιώργου Κυριακάκη (ακραίος μέσος από Αναγέννηση Επανομής), αλλά και του 20χρονου Αλβανού στόπερ, Έλτον Σπάτα (από τα Τίρανα). Επίσης, ανακοινώθηκε όπως αναμενόταν και ο 34χρονος μέσος, Σάκης Πρίττας, ενώ για την επίθεση οι «Αργοναύτες» είχαν κινηθεί για το μεγάλο «κόλπο» με τον 31χρονο Ισπανό φορ, Χάβι Ροντρίγκεζ Γκέρα της Βαγιαδολίδ, αλλά εν τέλει ανακοίνωσαν την έλευση του… δίδυμου αδερφού του (!) Χοσέ Εμίλιο Ροντρίγκεζ Γκέρα που βεβαίως ήταν πολύ πιο προσιτός για τα δεδομένα ελληνικής ομάδας της Football League. Ο οποίος και πάλι όμως θεωρείται βάσει συστάσεων αξιόπιστη λύση επιθετικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καβάλας

«Η ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ κάνει γνωστά τα εξής: «Ανακοινώνει την απόκτηση των εξής ποδοσφαιριστών: 1. Πρίττας Αθανάσιος – 34 ετών – αμυντικό χαφ -προηγούμενη ομάδα Πανθρακικός. Ο Θανάσης Πρίττας είναι διεθνής με την Εθνική ανδρών της χώρας μας και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας (τη χρονιά εκείνη Γ’ Εθνική) με τον οποίο σε 23 συμμετοχές είχε 7 γκολ. Το όνομά του έγινε ευρύτερα γνωστό όταν , σε ηλικία 19 ετών, σκόραρε το μοναδικό γκολ του Ποσειδώνα Μηχανιώνας με το οποίο η ομάδα του απέκλεισε στις 11 Νοεμβρίου 1998 την ΑΕΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ακολούθως μεταπήδησε στη Skoda Ξάνθης με την οποία είχε 148 συμμετοχές και 10 γκολ. Επόμενος σταθμός της καριέρας του, ο Ηρακλής, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 44 αγώνες σημειώνοντας 3 γκολ. Από το καλοκαίρι του 2007 ο Πρίττας αγωνίζεται με τα χρώματα του Άρης Θεσσαλονίκης ενώ προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Πανθρακικός.

2. Jose Emilio Rodriguez Guerra – 31 ετών- σέντερ φορ- προηγούμενη ομάδα ATLETIKO MALAGUENO με 37 συμμετοχές στο περυσινό πρωτάθλημα και 26 γκολ στο ενεργητικό του.

3. Spata Elton– 20 ετών- στόπερ- προηγούμενη ομάδα Τίρανα και Εθνική Νέων Αλβανίας.

4. Λούκαρης- Καπνίδης Αντώνιος – 21 ετών- επιθετικός μέσος- προηγούμενη ομάδα Γιαννιτσά. 5. Κυριακάκης Γεώργιος – 22 ετών- επιτελικός μέσος- προηγούμενη ομάδα Αναγέννηση Επανομής».

– «Ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με την με την εταιρεία CK AGENCY με έδρα την Καβάλα. Ο εκπρόσωπός της κ. Χρήστος Κουτρουμανίδης θα αναλάβει την αναδιάρθρωση της ομάδας από την αρχή».

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected