Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Ανακοίνωση

DSCN5414Λάβαμε πριν λίγο από τη διοίκηση του Φίλιππου Μέσης την παρακάτω ανακοίνωση την οποία και παραθέτουμε αυτούσια :

“Θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό του προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Φίλιππου Μέσης για την απαράδεκτη και προκλητική διαιτησία του κ. Γαβρά στο σημερινό παιχνίδι στη Μελίκη με αντίπαλο τον Φίλιππο. Θεωρούμε πως οι υποδείξεις του ήταν κατά τεκμήριο εις βάρος της ομάδας μας τόσο για το γεγονός πως σε όλο το παιχνίδι κερδίσαμε 5 φάουλ όσο και για τη δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής μας Θοδωρής Δημούλτσης, ο οποίος πράγματι έπιασε τη μπάλα με τα χέρια αλλά ήταν πολύ έξω από την πλάγια γραμμή για να δικαιολογήσει την υπόδειξη.

Ανέχτηκε σε πολλές περιπτώσεις τους προπηλακισμούς, τις ύβρεις και τις λεκτικές επιθέσεις από τον αντίπαλο πάγκο, χωρίς μάλιστα να προβεί σε μία απλή επίπληξη. Οι περιπτώσεις ωστόσο είναι τόσες πολλές που θα χρειαζόμασταν τρεις ανακοινώσεις για να περιγράψουμε την απόδοση αλλά και τη γενικότερη συμπεριφορά του διαιτητή κ. Γαβρά εις βάρος μας.

Πολλά παράπονα εκφράζουμε για τις υποδείξεις του πρώτου βοηθού κ. Σαρηγιαννίδη καθώς οι περισσότερες φάσεις για τις οποίες διαμαρτυρόμαστε έγιναν από την πλευρά του. Απεναντίας θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον δεύτερο βοηθό κ. Χατζαρίδη, ο οποίος ήταν άψογος.

Στο δια ταύτα, επιθυμούμε από εδώ και στο εξής ο κ. Γαβράς να μην οριστεί σε κανένα παιχνίδι της ομάδας μας, καθώς πιστεύουμε πως η σημερινή του απόδοση αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Τέλος θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και στους παίκτες μας για τη σημερινή τους παρουσία αλλά και να ευχηθούμε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Φίλιππο Μελίκης”.

Εκ της διοικήσεως του Φίλιππου Μέσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected