Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Β’ όμιλος) – Επίπεδο…Α1!

μπαλα23Λίγο πιο…γεμάτος αλλά αναμφισβήτητα ο πιο αμφίρροπος φαίνεται εκ πρώτης όψεως ο δεύτερος όμιλος της Α2 Ερασιτεχνικής. Οι 12 ομάδες που θα…πατήσουν γήπεδο για δεύτερη φορά φέτος μετά την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, είναι κατά μεγάλο ποσοστό ενισχυμένες και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιες θα ξεχωρίσουν και ποιες θα βρεθούν στον…κυκεώνα του υποβιβασμού.

Μία εξαίρεση κατά κάποιο τρόπο θα μπορούσε να αναφερθεί ο φετινός ΑΣ Ειρηνούπολης, στον οποίο ο νέος πρόεδρος της ομάδας Θεόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση και να έρθει σε συμφωνία με έναν καταξιωμένο προπονητή (Γιώργο Τυριακίδη) και παίκτες που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν σε ανώτερες κατηγορίες. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Σάκη Μπάκανο από το Μακροχώρι, τον Παναγιώτη Καραμεταξά από τον ΦΑΣ Νάουσα, τους Γιώργο Σαμψωνίδη, Στέφανο Κορυτσαίο και Αλέξη Παπαδόπουλο από τον πρωταθλητή Αχιλλέα Νεοκάστρου αλλά και οι εμπειρότατοι Κώστας Ινεμπολίδης και Στάθης Σεϊτανίδης από τη γειτονική Πέλλα.

Ιδιαίτερα ενισχυμένος είναι και ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που κατάφερε να προσθέσει παίκτες με μεγάλη εμπειρία σε υψηλότερο επίπεδο όπως οι Τέλης Ευθυμιάδης και Γιώργος Στέφος, ενώ οι Λευτέρης Γραμματικός και Δημήτρης Μπαξεβάνος (αμφότεροι από τον Αχιλλέα Νάουσας) είναι από τις πολύ ποιοτικές επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι. Πρότυπα οργάνωσης και διαχείρισης του έμψυχου δυναμικού αποτελούν οι Ολυμπιακός Νάουσας και Κεραυνός Επισκοπής, οι οποίοι συνεχίζουν πάνω στη…ρότα που χάραξαν οι διοικούντες, που δεν είναι άλλη στην ενίσχυση των ακαδημιών και η εμπιστοσύνη σε νεαρούς παίκτες μέσα από τις διαδικασίες των φυτωρίων των δύο συλλόγων.

Στον ίδιο όμιλο θα συμμετέχουν οι ΑΕΠ και Ακαδημία Βέροιας, δύο σύλλογοι ουσιαστικά σε…έναν, καθώς είναι γνωστή η συνεργασία των δύο πλευρών με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου Απόστολη Εμμανουηλίδη. Προπονητής της ΑΕΠ Βέροιας είναι ο Γιάννης Γιάννου και στην Ακαδημία ο μέχρι πρότινος παίκτης της, Θωμάς Τρούπκος.

Η Θύελλα Στενημάχου, που υποβιβάστηκε πέρσι από την Α1 Ερασιτεχνική, με νέο παίκτη – προπονητή τον Γιάννη Αγγελίδη θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα μεγάλα…σαλόνια και χωρίς δραματικές αλλαγές στο ρόστερ της θα επιδιώξει την πορεία πρωταθλητισμού που θα την φέρει στις δύο προνομιούχες θέσεις για την άνοδο. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ΓΑΣ Κοπανού, που τη φετινή χρονιά φαντάζει ενισχυμένος, έχοντας αποκτήσει με υποσχετική παίκτες από τα γειτονικά Λευκάδια που θα βοηθήσουν σημαντικά τη φετινή χρονιά. Προπονητής και φέτος ο Χρήστος Πιπερίδης, ενώ σημαντική είναι η επιστροφή του Αβραάμ Γατουρτζίδη στην ενεργό δράση, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που τον έθεσε εκτός για έναν χρόνο.

Απόλλων Λυκογιάννης, Ελπίδα Μονοσπίτων και Δόξα Νάουσας συμπληρώνουν τον δεύτερο όμιλο. Οι τρεις ομάδες, έχοντας μία σύντομη περίοδο προετοιμασίας με πολλά εμπόδια, θα ριχτούν στη μάχη αύριο το πρωί, με μοναδικό στόχο την γρήγορη σωτηρία και την καλή πορεία που θα τις επιτρέψει να αποφύγουν τις περσινές…κακοτοπιές όταν απέφυγαν τον υποβιβασμό την τελευταία αγωνιστική. Προπονητές στους παραπάνω συλλόγους οι Νίκος Ανάστου, Λάκης Μίλλης και Βαγγέλης Μίσκος αντίστοιχα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της αυριανής μέρας έχει ως εξής (ώρα έναρξης 10.30) :

Θύελλα Στενημάχου – ΓΑΣ Κοπανού

Ολυμπιακός Νάουσας – Ακαδημία Βέροιας

Μακεδόνας Βέροιας – Απόλλων Λυκογιάννης

Ελπίδα Μονοσπίτων – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Κεραυνός Επισκοπής – Δόξα Νάουσας

ΑΕΠ Βέροιας – ΑΣ Ειρηνούπολης

Μακεδόνας Βέροιας, δια στόματος του προπονητή της ομάδας κ. Θωμά Παπαδόπουλου, ζήτησε από τους συνεργάτες μας να μην αναφέρονται καθόλου στην ειδησεογραφία και στα τεκτενόμενα στον σύλλογο και σεβόμαστε την επιθυμία τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected