Γενικά

Κύπελλο Γ’ Εθνικής – Η ανάλυση των αγώνων του 2ου ομίλου

κυπελλο ερασιτεχνώνΘεσπρωτός – Λάρισα  0-1 : Ιδιαίτερα αγχωτική νίκη πήρε η Λάρισα στην Ηγουμενίτσα επί του Θεσπρωτού με 1-0 στην παράταση, με το 90λεπτο να λήγει 0-0. Η ΑΕΛ νίκησε 1-0 εκτός έδρας τον Θεσπρωτό και πήρε αγχωτική πρόκριση στην παράταση και συγκεκριμένα στο 115’με γκολ του Γκούρτσα. Η ομάδα του κάμπου εμφανίστηκε ανέτοιμη απέναντι σε έναν αξιόμαχο Θεσπρωτό, ο οποίος πάλεψε μέχρι τέλους για την πρόκριση. Ωστόσο, κατάφεραν να «λυτρωθούν» και να πάρουν τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του  Γκούρτσα στο 115’ έπειτα από σέντρα του 15χρονου Τζουμάκη!

Θεσπρωτός : Πάντος, Σταυρίδης, Μπάρκας, Μηκέλος, Βαρτζιώτης, Μηνάς, Παππάς Δ., Παππάς Σ. (70’ Γκόλιας/ 108’ Νταής), Ντόκος, Βλάχος, Μποίρμος

ΑΕΛ : Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Κυριακίδης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (106’ Τζουμάκης), Βοσκόπουλος, Στεφανίδης, Πατινιώτης (61’ Παπαϊωάννου), Μπλέντι (80’ Γκούρτσας)

δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Όλυμπος Κέρκυρας – Οδυσσέας Κορδελιού  0-2 : Με την εμπειρία του ο Οδυσσέας Κορδελιού, δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη επί του Ολύμπου Κέρκυρας και να πάρει το εισιτήριο για τη συνέχεια του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Κορδελιού άνοιξε το σκορ στο 16’ ο Κώτσαης «κρέμασε» τον Πισιάνη για το 0-1. Ο Όλυμπος πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά στο 61’ ο Άγγελος Βιλανάκης πέτυχε το 0-2. Παρά τις προσπάθειες των Φαιάκων, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και η πρόκριση πήγε στον Οδυσσέα.

Όλυμπος Κέρκυρας : Πισιάνης, Κροκίδης (79′ Βάγιας), Μπακοχρήστος, Πανδής, Βασιλάκης, Κούδας, Γκερέκος, Γαστεράτος, Ιωνάς, Μυρίλλας, Βλάσσης (85′ Ανδριώτης)

Οδυσσέας Κορδελιού : Παπαϊωάννου, Μίζιος, Αντωνιάδης, Βασιλείου, Κομνηνάκης, Σίμος, Κ. Βιλανάκης, Φαρμάκης (49’ Νικολαΐδης), Μποζιάρας, Αγγ. Βιλανάκης (67’ Γκουβάρας), Κωτσάρης (83’ Ποριαζίδης)

Καστοριά – Δόξα Κρανούλας  4-0 : Καταιγιστική ήταν η Καστοριά, που επικράτησε 4-0 της Δόξας Κρανούλας και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τη συνέχεια του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Οι «γουναράδες» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’ με πλασέ του Βελλίδη, ενώ έχασαν κι άλλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Όμως το 2-0 ήρθε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με πλασέ του Αλεξανδρίδη, μετά από ωραία συνεργασία των συμπαικτών του. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Παπαδόπουλος από κοντά έκανε στο 49’ το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 90’, όταν η Καστοριά κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Διαμάντη στον Κουρτίδη. Ο Παναγιωτίδης το εκτέλεσε εύστοχα, δίνοντας το έναυσμα για το πάρτι στην εξέδρα.

Καστοριά : Σαραφιανός, Σαββαΐδης, Τάντζης, Αναγνωστόπουλος, Κεφάλας (77’ Τερέζιου), Σαββίδης (74’ Κουρτίδης), Βελλίδης, Παναγιωτίδης, Αλεξανδρίδης, Παπαδόπουλος Δ., Μαντζάνας (56’ Γανόλης)

Δόξα Κρανούλας: Λόλας, Κλείτσας (63’ Καραμάκης), Σπαλιάρας, Διαμάντης, Τασούλης (87’ Γκέκας), Τσουμάνης, Ασωνίτης (80’ Χάιδος), Νάνος, Γιαννούσης, Κατσάνος, Μαρμούτας

Πρέβεζα – Οικονόμος Τσαριτσάνης  0-3 : Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε 3-0 της Πρέβεζας εκτός έδρας και προκρίθηκε στην επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Τσαριτσάνης προηγήθηκε μόλις στο 8’ με κεφαλιά του Κωστούλα για το 0-1. Η Πρέβεζα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Δημουλιάς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νούσια που μπλόκαρε. Στο 49’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν την εσχάτη των ποινών, με τον Πρικάκη να κάνει το 0-2. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κουτσιάκης στο 71’ με πλασέ.

Πρέβεζας : Πανούσης, Νίκου, Μπάτσος, Μάρκος, Δήμας Χρ., Δήμας Μ., Χουλιάρας (79’ Ζήσης), Καταπόδης (82’ Μπούκουρας), Ντέτσικας (60’ Σκαμνέλος), Σιδέρης, Δημουλιάς

Οικονόμος Τσαριτσάνης : Νούσιας, Παπαγεωργίου, Πρικάκης, Κολιός, Κουμπούρας, Κούρδης, Τόλιος (60’ Κουτσιάκης), Σκλάβος, Κωστούλας (69’ Καρακώστας), Καραγκούνης (79’ Μπάμπαλης), Χάνος

δείτε βίντεο με τα στιγμιότυπα

Εθνικός Φιλιππιάδας – Πυρσός Γρεβενών  3-0 : Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Εθνικός Φιλιππιάδας το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πυρσό Γρεβενών, επικρατώντας με 3-0. Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους, καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Κολιάκης έκανε τη σέντρα και ο Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Το γρήγορο γκολ έδιωξε το άγχος από τα πόδια των παικτών του Εθνικού που έχασαν κι άλλες ευκαιρίες ως το τέλος του πρώτου μέρους. Στο 52’ η ομάδα της Φιλιππιάδας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Θεοδώρου από τον Γκαραγκούνη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παναγιωτόπουλος ο οποίος έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 88’ από τον Μούτο.

Εθνικός Φιλιππιάδας : Μπαντής, Μούτας, Κοντογεώργος, Δάρδας, Σιαπέρας, Παπαβασιλείου, Κολιάκης (67’ Γιαννούλης), Τσακανίκας (86’ Τσιφλίδης), Παναγιωτόπουλος, Γεωργίου, Θεοδώρου (82’ Μούτος).

Πυρσός Γρεβενών : Αλεξίου, Γκαραγκούνης, Μπόλλος, Κυριακίδης, Σκέντος, Χαραλαμπίδης (75΄ Σπανίδης), Τζερεμές, Ιωαννίδης, Δούμας, Κοσμίδης (79΄Ρόβας), Γκέτσιος (46΄ Καραγιάννης Χ.).

δείτε βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα

ΑΟ Κάστωρ  – Καμπανιακός  0-1 :  Νικηφόρα πέρασε από την Καστοριά ο Καμπανιακός, που επικράτησε 1-0 του Κάστορα και πήρε την πρόκριση για τη συνέχεια του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν νωθροί και δεν απείλησαν πολλές φορές, ενώ ο Καμπανιακός παίζοντας έξυπνα κατάφερε να μην κινδυνέψει πολύ και στο 81’ από σέντρα του Υψηλού, ο Προβατίδης με πλασέ έκανε το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΟ Κάστωρ : Κοσμίδης, Καρανάσιος, Τράντας, Μήνου, Δινάδης, Μαντζάνας (65’ Τάσσιος), Μηλιάτης, Μπορόζης, Αντωνιάδης Γ., Τζιώτζης, Καλύβας

Καμπανιακός : Παπάς, Γερόπουλος, Τρικαλινός, Παπάζης, Χατζόπουλος, Ρακαβίνας, Κουντουράς, Λαγκόνας (90+2’ Παπαδόπουλος), Προβατίδης, Υψηλός (90+2’ Δρουμούσης), Παπαγαθονίκου (86’ Χρήστου)

*με την πολύτιμη βοήθεια τις κατά τόπους ιστοσελίδες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected