Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-0

tsΠΑΣάς ήταν ο Τσουκαλάς στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς το δικό του γκολ έδωσε τη νίκη στους Γιαννιώτες.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, με τον ΠΑΣ να είναι ελαφρώς καλύτερος, αν και οι Περιστεριώτες απείλησαν πρώτοι στο ματς. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και με τους Τσάβες και Ντε Βινσέντι προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Το πρώτο παιχνίδι έληξε χωρίς γκολ, με τις δύο ομάδες να έχουν από έξι τελικές.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ πίεσε περισσότερο και με την είσοδο του Βίλα απέκτησε πιο επιθετική πνοή. Στο 67’ ο Αλβανός άσος έβγαλε μπαλιά έτοιμο γκολ για τον Τσουκαλά, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η απάντηση του Ατρόμητου ήταν άμεση, καθώς πολιόρκησε τα καρέ του Βελλίδη και στο 71’ ο Φυτανίδης είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ. Παρά τις αλλαγές, στη συνέχεια ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να φτάσει κοντά στο γκολ, με τον ΠΑΣ να εκμεταλλεύεται τους χώρους με αντεπιθέσεις, όμως δεν έκανε καλές επιλογές για να σημειώσει και δεύτερο γκολ.

ΠΑΣ Γιάννινα : Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς (87′ Μπέριος), Λίλα, Τσάβες, Ντε Βινσέντι (76′ Κεϊτά), Κοροβέσης (56′ Βίλα), Ίλιτς.

Ατρόμητος : Τσενάμο, Φυτανίδης (82′ Καραμάνος), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ουμπίδες, Ιγκλέσιας, Γκαρσία (73′ Γεωργίου), Μπρίτο, Ναπολεόνι (66′ Καραγκούνης), Παπαδόπουλος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected