Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – O Μάριος Χαϊκάλης MVP της 2ης αγωνιστικής!

05Έπειτα από μία ακόμη εντυπωσιακή σε συμμετοχές ψηφοφορία, δείγμα της μεγάλης ανταπόκρισης που τυγχάνει ο θεσμός που πρώτο το Imathia Sports News καθιέρωσε, ο Μάριος Χαϊκάλης του Εθνικού Κλειδιού ανακηρύχθηκε MVP της 2ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, μετά την εξαιρετική του απόδοση στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων πετυχαίνοντας μάλιστα και το ένα από τα δύο τέρματα της ομάδας του. Ο αμυντικός των “κυανόλευκων” έχει κατακτήσει και πέρσι την πρωτιά στην ψηφοφορία για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος (φωτ).

Στη δεύτερη θέση κατετάγη ο Γιώργος Κίτσας του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που πέτυχε “καρέ” στον αγώνα κόντρα στη Νέα Γενεά Νικομήδειας ενώ στην τρίτη φιγουράρει ο Μάκης Σπανός του Ατρόμητου Διαβατού, που πέτυχε ένα εντυπωσιακό σε εκτέλεση τέρμα από τα 40 περίπου μέτρα με αντίπαλο την ΑΕ Καψόχωρας. Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, οι οποίοι μας τίμησαν με την ψήφο τους ξεπερνώντας τους 1800 συνολικά!

1. Μάριος Χαϊκάλης (Φίλιππος Μέσης)  747 ψήφους – 41.08%

2. Μάκης Σπανός (Ατρόμητος Διαβατού)  339 ψήφους – 18.65%

3. Γιώργος Κίτσας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)  241 ψήφους – 13.24%

4. Έρβιν Μπούφι (Φίλιππος Μελίκης)  187 ψήφους – 10.27%

5. Χρήστος Ανδρέου (Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου)  138 ψήφους – 7.57%

6. Πλάτωνας Τερζόπουλος (Αχιλλέας Νάουσας) 128 ψήφους – 7.03%

Τις υπόλοιπες 39 ψήφους μοιράστηκαν οι Χρήστος Ζωγράφος (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), Κώστας Ντέλλας (Άτλας Ζερβοχωρίου), Γιώργος Μυλωνάς (Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου), Στέφανος Σούρλας (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων) και Θοδωρής Δημούλτσης (Φίλιππος Μέσης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected