Κατηγορίες
Super League 1

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 2-0

c0bbc79c844718ba0e5d75edb3703866_LΠετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο μέρος, όπου ευνοήθηκε από την τύχη, ο Ατρόμητος επικράτησε σχετικά εύκολα του Απόλλωνα Σμύρνης 2-0, βυθίζοντάς τον ακόμα περισσότερο βαθμολογικά…

Σε οριακό σημείο βρισκόταν τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο Απόλλωνας Σμύρνης. Η μεταξύ τους αναμέτρηση ήταν κρίσιμη και για τους δύο και ο νικητής θα έπαιρνε σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα. Η… τύχη ήταν με το μέρος των γηπεδούχων όμως, οι οποίοι όντας σαφώς ανώτεροι, έφτασαν στην άνετη επικράτηση με 2-0.

Από το ξεκίνημα η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, είχε την υπεροχή και ευτύχισε να προηγηθεί  στο 25’ όταν ο Ούμπιντες έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει αλλάζοντας πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του Τζόρβα.

Αν οι φιλοξενούμενοι, είχαν αμφιβολίες για το γεγονός ότι η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους, το έμαθαν για τα καλά λίγα λεπτά αργότερα, όταν με ένα ολόιδιο τέρμα έμειναν πίσω στο σκορ με 2-0. Στο 31’ ήταν η σειρά του Ιγκλέσιας να σουτάρει και να δει την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, όλα είχαν τελειώσει ουσιαστικά, καθώς το δυνατό μπάσιμο του Απόλλωνα στην επανάληψη δεν μετουσιώθηκε σε κάποιο τέρμα και έτσι οι φιλοξενούμενοι γνωρίζοντας την τέταρτή τους συνεχόμενη ήττα, διατηρούνται χαμηλά βαθμολογικά και συνεχίζουν να βρίσκονται στο… όριο.

ΑτρόμητοςΤσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης (74’ Νάστος), Ιγκλέσιας, Μπρίτο (86’ Γεωργίου), Ούμπιδες, Πίτου, Καραγκούνης (71’ Δημούτσος), Παπαδόπουλος.
Απόλλων Σμύρνης :
Τζόρβας, Αργυρόπουλος (66’ Φαρινόλα), Παντελιάδης, Έγκον (46’ Μίνγκας), Δεληζήσης, Μπλάζεκ (46’ Μπάρκογλου), Βέρτζος, Αλβάρεζ, Πετρόπουλος, Γκουέλα, Καμαρά.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected