B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Δράση σε 11 γήπεδα

20130915_105838Συνεχίζεται με τη δεύτερη αγωνιστική το πολύ ενδιαφέρον (αν και…κουτσουρεμένο) πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής. Κρίνοντας από τα παιχνίδια της πρώτης μέρας και λαμβάνοντας υπόψη τις εντυπωσιακές επιθετικές αποδόσεις αρκετών ομάδων, φαίνεται πως φέτος αναμένουμε ένα πρωτάθλημα με πολλά γκολ, δείγμα της ανομοιογένειας που παρατηρείται μεταξύ των ομάδων.

Από τον πρώτο όμιλο που διεξάγεται το απόγευμα (16.00) ξεχωρίζει το παιχνίδι στα Παλατίτσια, όπου ο γηπεδούχος ΠΑΣ υποδέχεται την νεοφώτιστη ΑΕΚ Καμποχωρίου, που δείχνει αρκετά δυνατή ειδικά με τις στοχευμένες προσθήκες του καλοκαιριού. Ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται και στο γήπεδο του Νησελίου, όπου ο Αλιάκμων υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κουλούρας, που ξεκίνησε με νίκη το φετινό πρωτάθλημα και δείχνει, με τον Γιάννη Μαντζιαρίδη στον πάγκο του, να είναι ικανός για μία πολύ καλή πορεία. Ας δούμε το πρόγραμμα του πρώτου ομίλου αναλυτικά :

ΠΑΟ Παλατίτσια – ΑΕΚ Καμποχωρίου

ΑΟ Συκιάς – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας

Άρης Παλαιοχωρίου – ΠΑΟ Κορυφής

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Θύελλα Σταυρού

Αλιάκμων Νησελίου – ΠΑΟΚ Κουλούρας

Στον δεύτερο όμιλο οι έξι αναμετρήσεις έχουν ξεχωριστή σημασία και παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται στο γήπεδο της Παναγιωπούλας, όπου ο Ολυμπιακός Νάουσας υποδέχεται τη Θύελλα Στενημάχου, με τις δύο ομάδες να κάνουν ιδανικό ξεκίνημα και μάλιστα με ευρείες σε έκταση νίκες (10-0 και 6-2 αντίστοιχα). Στον Κοπανό και στο Ροδοχώρι διεξάγονται επίσης πολύ ενδιαφέροντες αναμετρήσεις με τις τοπικές ομάδες να υποδέχονται Μακεδόνα Βέροιας και ΑΕΠ Βέροιας αντίστοιχα. Ας δούμε το πλήρες πρόγραμμα της αυριανής 2ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 10.30 :

ΑΣ Ειρηνούπολης – Δόξα Νάουσας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΕΠ Βέροιας

Απόλλων Λυκογιάννης – Κεραυνός Επισκοπής

Ακαδημία Βέροιας – Ελπίδα Μονοσπίτων

ΓΑΣ Κοπανού – Μακεδόνας Βέροιας

Ολυμπιακός Νάουσας – Θύελλα Στενημάχου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected