Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Παναιτωλικός Κ17 – Βέροια Κ17 2-0

 

 

Η ομάδα Κ17 του Παναιτωλικού νίκησε με σκορ 2-0 τη Βέροια για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League. Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο ενώ το τέρμα του Μωραΐτη το οποίο έδωσε προβάδισμα στους “κυανοκίτρινους” στο 8’ είχε αρχικά υποδειχτεί σε θέση off-side από τον βοηθό, ο διαιτητής όμως άφησε το πλεονέκτημα και ενώ ο Μαρκούσης έστησε τη μπάλα για να εκτελέσει το ελεύθερο, ο επιθετικός του Παναιτωλικού την έστειλε στα δίχτυα!

Στη συνέχεια και μετά την…ψυχρολουσία του γρήγορου τέρματος, η Βέροια ισορρόπησε το παιχνίδι, πίεσε ψηλά ενώ κατάφερε και μετέφερε την πίεση στα αντίπαλα καρέ έχοντας 10 στημένα από φάουλ ή κόρνερ. Δεν κατάφερε όμως να μετουσιώσει σε τέρμα αυτές τις ευκαιρίες και το 1-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η “Βασίλισσα” συνέχισε να πιέζει και μάλιστα θα έχει δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Παναγιωτίδη και Αναστασιάδη. Στο 72′ θα έρθει η δεύτερη ψυχρολουσία, με τον Μωραϊτη και πάλι με να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Συνθέσεις

Παναιτωλικός Κ17 : Σαμαράς, Νικολαΐδης, Ιωάννου (73’ Γαρούφης), Μπουμπούλης, Τσιέπας, Αντζουλάς, Καββαδίας (60’ Κακούρης), Πανάγου (88’ Μπελεβώνης Γ. Ε.), Μωραΐτης, Κοντογιάννης (82’ Βλαχοδήμος), Σαάντο (46’ Μπελεβώνης Γερ. Ε.).

Βέροια Κ17 : Μαρκούσης, Καψάλης, Μπουρδάνος (80′ Πιστόλας), Στράντζαλης, Δερμιτζάκης, Σιμόνι, Μαγγίζης (75′ Παπακωνσταντίνου), Κουτρουλιάς, Χαραλαμπίδης (65′ Τσιούχας), Τέας (50′ Παναγιωτίδης), Αναστασιάδης (55′ Νικόπουλος).

φωτ. Τάσος Παπαδόπουλος και football-academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected