Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ / Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου

αεπ-ακαδημιαΣυνέχισαν την αγωνιστική τους δράση οι ομάδες της ΑΕΠ – Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας για το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Συγκεκριμένα :

Δυνατό παιχνίδι για την ΑΕΠ στο Ροδοχώρι

Η ΑΕΠ αγωνιζόνταν στην έδρα του Ροδοχωρίου ωστόσο δεν κατάφερε να αποσπάσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ   –     Α.Ε.Π.  :   3    –    1

Εικόνα παιχνιδιού:  Ωραίο το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Ροδοχώρι και οι φίλαθλοι των ομάδων παρακολούθησαν έναν αγώνα με πολλές φάσεις. Το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο αφήνει παραπονεμένους τους νεαρούς παίκτες της ΑΕΠ, οι οποίοι βρέθηκαν σε καλή μέρα, δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες με αποκορύφωμα τα τρία δοκάρια στο 36΄ο Γαβριηλίδης, στο 55’ ο Καλτσάς και στη συνέχεια στο 74’ ο Γαλάνης. Ακόμη μια χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΠ το χαμένο πέναλτι του Ιορδανίδη στο 86’, αφού απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Καλή η εμφάνιση και των γηπεδούχων , που με τον έμπειρο Ευθυμιάδη κατάφερε να επικρατήσει. Μεγάλο πλεονέκτημα ο άριστης κατάστασης αγωνιστικός χώρος. Αξίζει να σημειωθεί η εξαιρετική φιλοξενία των γηπεδούχων απέναντι στην ομάδα της Βέροιας.

ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζύκογλου, Θεοδωρίδης, Κιατικίδης, Νταμότσεβ, Γαβριηλίδης, Μιχαηλίδης, Γκίλινας (65’ Ιορδανίδης), Χαρισιάδης Μ., Τσαλακόπουλος, Γαλάνης, Καλτσάς (70’ Σιούτης)

 Την επόμενη Κυριακή, 29/9 η Α.Ε.Π. αγωνίζεται στη Ραχιά με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας.

Ήττα για το ερασιτεχνικό της Ακαδημίας

Το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας  που συμμετέχει στην Α2 κατηγορία,   αγωνίστηκε την Κυριακή στην έδρα της, στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με την «Ελπίδα» Μονοσπίτων.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ   –     ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ :   2 – 4

Εικόνα παιχνιδιού:  Έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη η ομάδα της Βέροιας ήδη από το Ά ημίχρονο, αφού προηγήθηκε με 1-0 και στη συνέχεια μπορούσε να πετύχει άλλα 4 τέρματα, καθώς η ομάδα των Μονοσπίτων παρουσίασε στο ‘α ημίχρονο πολύ κακή εικόνα. Στην επανάληψη οι αλλαγές ενίσχυσαν κατά πολύ τους φιλοξενούμενους με αποτέλεσμα να επικρατήσουν με το ευρύ 2-4. Στο β’ ημίχρονο οι παίκτες της Ακαδημίας προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ.

Σύνθεση Α.Ε.Π. – Ακαδημία Βέροιας: Κούβαρος, Δρόσος, Σαουλίδης, Καραπείδης, Τηλκερίδης, Αβραμίδης (75’ Μπεζάτ), Τσαλουχίδης, Κονιρουκίδης, Καραπείδης Μ., Μπέσιος, Καβουνόπουλος.

Στο τουρνουά του Μακεδόνα  τα τμήματα υποδομής

Τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.-Ακαδημίας Βέροιας αγωνίστηκαν στο Λαζοχώρι με τις ομάδες του Μακεδόνα και της Ε.Α.Π. αντίστοιχα.

Το επόμενο Σάββατο, 28/9 τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζονται στο γήπεδο της Ραχιάς στο τουρνουά των τμημάτων υποδομής για τα τμήματα προ- παιδικό, junior, pro- junior και bambino. Θα συμμετέχουν οι ομάδες ΑΕΠ- Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Πατρίδα, ΕΑΠ., Μακεδόνας.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πρέπει να βρίσκονται στις καθιερωμένες στάσεις της πόλης στις: 9.00’ π.μ.

Στα γραφεία του Συλλόγου: 8.45’π.μ.

Έναρξη αγώνων: 10.00’ π.μ.

Λήξη αγώνων: 13.45’ μ.μ.

Η επιστροφή των παικτών θα γίνει στις: 14.30’ μ.μ.

Χρώμα στολής: Πράσινο

Ο Πρόεδρος η διοίκηση  οι προπονητές και οι αθλητές της Α.Ε.Π / ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΒΕΡΟΙΑΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του  Γαβριηλίδη Γαβριηλ για τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα

Για την Α.Ε.Π.-Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας Σίμπου Σοφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected