Κατηγορίες
Διάφορα

Σκύδρα – Δήμαρχος…επιχορήγησε στήσιμο!

ac3308ae5063180c06ab0836a5969ac8_LΤην παρέμβαση του προϊσταμένου της αθλητικής εισαγγελίας Χάρη Λακαφώση, προκάλεσε το βίντεο που προβλήθηκε στη διάρκεια της εκπομπής «Δίκη στον ΣΚΑΪ», όπου δήμαρχος ομολογεί κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ότι επιχορήγησε απόπειρα εξαγοράς ποδοσφαιρικού αγώνα αντί 5 εκατομμυρίων δραχμών το 1999!

Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στη Σκύδρα και ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Χοϊδης εμφανίζεται στο βίντεο να αποκαλύπτει, ενώπιον του εμβρόντητου βουλευτή της ΝΔ Ιορδάνη Τζαμτζή ότι έδωσε αυτά τα χρήματα στον πρόεδρο του Αετού Σκύδρας«με την προοπτική να αγοράσουν κάποιον αγώνα και να ανέβουν κατηγορία. Το ματς δεν αγοράστηκε και τα χρήματα δεν επιστράφηκαν».

Το βίντεο αποκαλύφθηκε από την ιστοσελίδα www.aridaianews.gr και ο Δήμαρχος ζητάει η δήλωσή του για την ενίσχυση της απόπειρας δωροδοκίας να καταγραφεί στα πρακτικά.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Αετού Σκύδρας, Γιάννης Ναυρινιάδης, αρνείται ότι αυτά τα χρήματα είχαν ως προορισμό και χρήση την πραγματοποίηση δωροδοκίας και ισχυρίζεται ότι τα χρησιμοποίησε για πληρωμές παικτών. Παράλληλα, τονίζει ότι το 1999 δεν ήταν ο ίδιος πρόεδρος, καθώς ανέλαβε τη θέση αυτή το 2006.

Πλέον, φως σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση αναμένεται να ρίξει η δικαιοσύνη, αφού το βίντεο με τα λεγόμενα του δημάρχου είναι άκρως αποκαλυπτικό. Οσο για το Δήμαρχο εμφανίζεται να δηλώνει ότι συνολικά τη διετία 1999-2000 στον Αετό δόθηκαν 16 εκ. δραχμές, εκ των οποίων τα 5 εκατομμύρια για να αγοραστεί αγώνας για την άνοδο της ομάδας, ο οποίος δεν αγοράστηκε ποτέ…

Ανεξάρτητα από όλα όσα συνέβησαν, το βίντεο και όσα θα ακούσετε αποτελούν ένα μόνο παράδειγμα για τα αίτια που έχουν οδηγήσει την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού…

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected