Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Ολυμπιακός – Φωκικός 5-1

e3c7132198b93ceef91f43314a2478c3_L«Ψέκασε» νωρίς τον Φωκικό ο Ολυμπιακός με 2 γκολ στο πρώτο οκτάλεπτο και σε ρυθμούς ρελαντί έφτασε στο επιβλητικό 5-1 και σφράγισε από το πρώτο ματς την πρόκρισή του στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση Κυπέλλου απέναντι στον Φωκικό, καθώς συνέβαλλαν τα μέγιστα έτσι ώστε να έρθει η άνετη νίκη με 5-1 και ταυτόχρονα η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το ξεκίνημα ήταν ονειρικό για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι μόλις στο δέκατο λεπτό ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 2-0. Στο 4’ ο Κάμπελ συνεργάστηκε ωραία με τον Ολαϊτάν για να ανοίξει το σκορ.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 7’ ήταν η σειρά του Γιαταμπαρέ να βάλει το όνομά του στη λίστα με τους σκόρερ κάνοντας το 2-0 και πετυχαίνοντας το πρώτο τέρμα με τη νέα του ομάδα.

Στην επανάληψη η ο Ολυμπιακός μπήκε με τον ίδιο ρυθμό και με πρωταγωνιστή τον Στσέποβιτς έφτασε στην ευρεία αυτή νίκη. Στο 51’ ο Σέρβος επιθετικός με κεφαλιά έκανε το 3-0, για να μειώσει η ομάδα της Άμφισσας σε 3-1 στο 56’ με τέρμα του Φράγκου.

Στη συνέχεια, οι πρωταθλητές έδειξαν ακόμα καλύτερο πρόσωπο και αφού στο 63’ ο Ολαϊτάν έκανε το 4-1, ήρθε ο Στσέποβιτς στο 80’ με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα, να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός : Μέγιερι, Παπάζογλου, Εντινγκά, Μήτρογλου (46’ Στσέποβιτς), Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Μετζανί, Κάμπελ (36’ Βέργος), Ντομίνγκεζ (46’ Ιμπαγάσα), Γιαταμπαρέ, Ολαϊτάν.
Φωκικός : Μελίσσας, Πεχλιβανόπουλος, Άλλα, Ράντι (84’ Γεωργουσόπουλος), Σκαρίμπας, Γουόρντεν (87’ Τζέκος), Θέος, Σιμονιάν, Αλβάρεζ, Πολυχρονάκης (16’ Φράγκος), Καλαγκάνης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected