Κύπελλο Ελλάδος

Κέρκυρα – Παναιτωλικός 0-1

c283cc9df14a76b112660d257913ebe8_LΤη νίκη με 1-0 στην Κέρκυρα πανηγύρισε ο Παναιτωλικός και έκανε σημαντικό βήμα για να βρεθεί στην επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου.

Σε εκπληκτική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο Παναιτωλικός το τελευταίο διάστημα. Μετά την πολύ καλή του εμφάνιση και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο, ακολούθησε και η νίκη που κατά πάσα πιθανότητα θα του δώσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με 1-0 απέναντι στην Κέρκυρα εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Ζορμπάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κάτι που στοίχισε στους Φαίακες οι οποίοι με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, έμειναν πίσω στο σκορ από την ομάδα του Αγρινίου με τέρμα του Πασσά.

Κέρκυρα : Βρονταράς, Βενέτης, Ζορμπάς, Ναγιάρ (68′ Γυφτοκώστας), Γκόμεζ, Κόντος, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος, Σουάνης (68′ Καραγιαννίδης), Κουτσόπουλος (74′ Αρμένης).
Παναιτωλικός : Στεφανάκος, Μπακάκης (46′ Πόι), Μελισσάς (68′ Παπουτσογιαννόπουλος), Κούσας, Δάρλας (45+1′ λ.τ Κάρλος Άσκες), Σφακιανάκης, Καλογέρης, Πασάς, Μύγας, Μπελόν, Κουτσοσπύρος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected