Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Ολυμπιακός Βόλου – Άρης 1-0

8773eb114f7f19d1dc0c32cdd78a82b5_LΚανένα σημάδι βελτίωσης δεν έδειξε ο Άρης για την αναμέτρηση Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου από τον οποίο ηττήθηκε 1-0 και αναζητά πλέον την ανατροπή.

Κάκιστη είναι η πορεία του Άρη μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας παραμένοντας χωρίς νίκη ακόμα με αποτέλεσμα να συνεχίζει στο… όριο. Στόχος του, δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο η ιστορία του τον αναγκάζει να αγωνίζεται για την πρόκριση και στο Κύπελλο ανεξαρτήτως συνθηκών.

Παρόλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάτι θετικό στο Βόλο απέναντι στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά με 1-0. Το μοναδικό τέρμα τους Βολιώτες σημείωσε ο Κατσίκης στο 74’ όταν σούταρε έξω από την περιοχή με τον Μπουζάνη να κάνει λάθος εκτίμηση και να βλέπει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Καρράς, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Ρόκας (83’ Πινδώνης), Ολίσε (58’ Κατσίκης), Μπρέσκα, Καπετάνος, Ακόστα, Γκούρμα (64’ Γιενγκά).
Άρης : Μπουζάνης, Καραγκούνης, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Τσουμάνης, Τριανταφυλλάκος, Έλσνερ, Σουνάς (67’ Νταμαρλής), Ίμπε (60’ Αγκάνθο), Καραγιάννης (72’ Μανιάς), Αγγελούδης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected