Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πλατανιάς – Απόλλων Σμύρνης 1-1

048c27579156073d27e635da74bbb8e8_LΤην ισοπαλία και με εκτός έδρας γκολ (1-1) πήρε ο Απόλλωνας Σμύρνης από την Κρήτη απέναντι στον Πλατανιά και έχει πλέον την πρόκριση στα χέρια του.

Κακό είναι το ξεκίνημα για τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας και στο θεσμό του Κυπέλλου ήθελε να φτάσει στο αποτέλεσμα που θα του έδινε προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στον Πλατανιά στην Κρήτη.

Κάτι που έγινε καθώς απέσπασε την ισοπαλία με 1-1, με τους Κρητικούς για ακόμα μία φορά να μένουν στην ισοπαλία εντός έδρας. Ο Τόρες στο 41’ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Παντελιάδη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Πλατανιάς : Περιστερίδης, Ζουμπουλάκης, Δημήτρης, Φάισκα, Ιντζίδης, Σιώπης, Τέτε, Μπέλιτς (46’ Κατάι), Πόποβιτς (46’ Γουνδουλάκης), Ναζλίδης (60’ Μπεριάν), Τόρες
Απόλλων Σμύρνης: Γουμάγιας, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Βέρτζος, Κόρμπος, Αλβάρεζ, Μίνγκας (69’ Μπλάζεκ), Τσοκάνης (80’ Ζουέλα), Μπάρκογλου (61’ Τσεμπερίδης), Φαρινόλα.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected