Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Το pre game της 2ης αγωνιστικής

2013-09-22 16.43.21Η δράση και πάλι στο προσκήνιο για τη Γ’ Εθνική και ο 3ος όμιλος μπαίνει στη…δεύτερη του στροφή. Ένας όμιλος που από τα πρώτα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένης και της πρώτης φάσης του Κυπέλλου, φαίνεται πως θα είναι εξαιρετικά αμφίρροπος και μάλιστα δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο τρανταχτή απόδειξη περί αυτού, καθώς την πρώτη αγωνιστική σημειώθηκαν μόλις 7 τέρματα! Η αυριανή δεύτερη αγωνιστική περιλαμβάνει εξίσου σημαντικά παιχνίδια και το Imathia Sports News σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ, 24 ώρες πριν το σφύριγμα της έναρξης.

Αμπελωνιακός – Τρίκαλα (Δημοτικό Στάδιο Αμπελώνος) : Με νίκες ξεκίνησαν οι αυριανοί “μονομάχοι” το φετινό πρωτάθλημα. Οι “πράσινοι” επικράτησαν του Δωτιέα Αγιάς σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με 1-0 και έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στον 3ο όμιλο. Μοναδικό πρόβλημα για τον Γιάννη Γκαμπέτα είναι ο Άγγελος Μπίκος, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ζόραν Μπάμποβιτς, μετά την επικράτηση επί του ΦΑΣ Νάουσα χάρη σε ένα γκολ του Βουκέλια, ταξιδεύουν στον γειτονικό Αμεπλώνα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών.

ΦΑΣ Νάουσα – Μαχητής Τερψιθέας (ΔΑΚ Νάουσας) : Η ρεβάνς της πρώτης φάσης του Κυπέλλου πριν δύο εβδομάδες αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο στα Τρίκαλα αλλά χωρίς την προσδοκώμενη αποτελεσματικότητα, υποδέχονται τον…πραγματικό Μαχητή της Τερψιθέας,  που αποδυκνείει πως θα είναι σκληρό καρύδι για όποιον τον υποτιμήσει. Ο Βασίλης Αργυρίου αντιμετωπίζει και πάλι τις απουσίες των Γιώργου Γασπαράτου, που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και Μίμη Μπενίσκου, που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από την θλάση στους προσαγωγούς, ενώ στους απόντες προστέθηκε και ο Κώστας Μουσικάκης, που αποβλήθηκε στο ματς των Τρικάλων. Ο Νίκος Σταυροθεόδωρος για τους φιλοξενούμενους, που επιστρέφει στο γήπεδο της Νάουσας όπου αγωνίστηκε την περίοδο 1991-1992, ίσως στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία Νικούλη, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό στους προσαγωγούς. Αντίθετα επιστρέφει το…βαρύ πυροβολικό της ομάδας Γιώργος Μάτος, ο οποίος ήταν απών από τους πρώτους επίσημους αγώνες της ομάδας. Την αποστολή στην Ημαθία θα ακολουθήσουν και 50 φίλοι της ομάδας, οι οποίοι θα συνδυάσουν τον αγώνα με μία εκδρομή στην περιοχή μας.

δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα από τον αγώνα για την πρώτη φάση του Κυπέλλου :

ΑΟ Χαλκίς – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Δημοτικό Στάδιο Xαλκίδας): Ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Εύβοιας. Ο ιστορικός ΑΟ Χαλκίδας υποδέχεται τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και θα επιδιώξει την πρώτη του επίσημη νίκη. Η ήττα στην Τερψιθέα πλήγωσε τον…εγωϊσμό των παικτών του Παναγιώτη Τοκπασίδη, ενώ η διοίκηση με ανακοίνωση που εξέδωσε κάλεσε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας για το κρίσιμο όπως το χαρακτήρισε παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής. Ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, σε αντίθεση με τον ομόλογο του Απόστολο Στύλο, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μακράκη και Κυρτέγου.

Δωτιέας Αγιάς – Πυργετός (Δημοτικό Στάδιο Αγιάς): Ένα νέο ξεκίνημα θα επιδιώξει ο ανανεωμένος φέτος Δωτιέας Αγιάς με αντίπαλο τον συντοπίτη Πυργετό. Οι δύο προπονητές Σωτήρης Μπλέτος για τους “ερυθρόλευκους” και Νίκος Αργυρούλης για τους φιλοξενούμενους έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεση τους ενόψει του αυριανού αγώνα στο γήπεδο της Αγιάς.

Λαμία – Ρήγας Φεραίος (Γήπεδο Ανθήλης) : Επιστρέφει στην έδρα της η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, από τον οποίο όμως πήρε ρεβάνς στο πρωτάθλημα επικρατώντας στην Πιερία με 0-1. Η προσωρινή αναταραχή που προκλήθηκε, παραμονή μάλιστα του συγκεκριμένου αγώνα, με τη φημολογούμενη παραίτηση του προέδρου κ. Πανουργιά Παπαδόπουλου ξεπεράστηκε και η ομάδα της Φθιώτιδας θα αγωνιστεί αύριο με ανεβασμένη ψυχολογία. Το ίδιο ισχύει και για τον Ρήγα Φεραίο, ο οποίος ταξιδεύει στη γειτονική πόλη με όλα του τα “όπλα” καθώς οι Κεφαλάς και Γούτσιος αποθεραπεύτηκαν και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή Λάκη Μπακάλη.

δείτε στιγμιότυπα από το περσινό παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Δ’ Εθνικής (mousikovagoni.com):

Μακροχώρι – ΑΟ Κύμης (Δημοτικό Μακροχωρίου) : Το δεύτερο παιχνίδι που διεξάγεται στην Ημαθία είναι ανάμεσα στο Μακροχώρι και τον ΑΟ Κύμης, ο οποίος ταξίδεψε για δεύτερη φορά στην περιοχή μας μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, κάτι που θα επαναλάβει και πάλι στις 13/10 για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής με αντίπαλο τα Λευκάδια! Οι γηπεδούχοι του Λεωνίδα Μπίλη, έπειτα από το σπουδαίο “διπλό” στην έδρα του Πυργετού, θα επιδιώξουν το “δύο στα δύο”, με τον έμπειρο τεχνικό να βλέπει τους παίκτες να είναι άπαντες στη διάθεση του, με μοναδικό ερωτηματικό την παρουσία του Γιώργου Τζεϊρανίδη, ο οποίος έκανε θεραπεία για να είναι απολύτως έτοιμος την Κυριακή. Πολλές οι δοκιμές στις προπονήσεις από τον τεχνικό των “ασπρόμαυρων”, με την ενδεκάδα να αποτελεί…γρίφο μέχρι την έναρξη του αγώνα. Από την άλλη πλευρά, οι “κοκκινόμαυροι” που φαντάζουν (κυρίως λόγω ρόστερ) ένα από τα φαβορί για την πρωτιά, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και ταξίδεψαν στην Ημαθία με όλα τους τα “όπλα”.

ΑΟ Καρδίτσας – Λευκάδια (Γήπεδο Καμινάδων) : Στην Θεσσαλία ταξιδεύει αύριο το πρωί (11.30) η αποστολή των Λευκαδίων, για να αντιμετωπίσει στο γήπεδο “Καμινάδων” (διαθέτει μια στεγαζόμενη κερκίδα χωρητικότητας 400 φιλάθλων) τον τοπικό ΑΟΚ. Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου, που αντικατέστησε (προσωρινά ή όχι θα δείξει στο εγγύς μέλλον…) τον Βάιο Καραγιάννη, προέρχεται από την ισοπαλία χωρίς γκολ στο Βελεστίνο, με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο. Κορυφαίος του αγώνα ο τερματοφύλακας της ομάδας Γιάννης Τάτσιος, που δήλωσε παρόν όποτε χρειάστηκε ενώ στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα απείλησε με αντεπιθέσεις την ομάδα της Μαγνησίας. Ο Νίκος Παπανώτας, που για πρώτη φορά φέτος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, πήρε μαζί του και τον Ολλανδό επιθετικό Νικολάι Νικουράτζε, του οποίου το δελτίο εκδόθηκε και θα ταξιδέψει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, με ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.30 :

Αμπελωνιακός – Τρίκαλα

ΦΑΣ Νάουσα – Μαχητής Τερψιθέας

ΑΟ Χαλκίς – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Δωτιέας Αγιάς – Πυργετός

Λαμία – Ρήγας Φεραίος

Μακροχώρι – ΑΟ Κύμης

ΑΟ Καρδίτσας – Λευκάδια

Ρεπό ο Αχιλλέας Δομοκού

δείτε εδώ την πλήρη εικόνα του 3ου ομίλου και εδώ τους σκόρερς και των έξι ομίλων της Γ’ Εθνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected