Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Χαλκίς – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-1

P8240501Με γκολ στις καθυστερήσεις ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας επικράτησε 1-0 της Χαλκίδας και πήρε σημαντική νίκη.
 
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας που επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Χαλκίδας.
Ο Παμλίδης ήταν ο «χρυσός» σκόρερ για τους φιλοξενούμενους που εκμεταλλεύτηκε πολύ όμορφη ενέργεια και σέντρα του Νάκα και πέτυχε το μοναδικό τέρμα το οποίο έκρινε την συνάντηση.
Οι Κατερινιώτες ήταν καλύτεροι στην αναμέτρηση της Χαλκίδας. Δεν κινδύνεψαν σε κάποια μεγάλη φάση των γηπεδούχων, αντίθετα έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία και πάλι με τον Παμλίδη που σε φάση μέσα από την περιοχή του Σουτζόγλου, έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να βάλει νωρίτερα την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να σκοράρουν σε μεγάλη ευκαιρία του Τρικαλόπουλου νωρίτερα από αυτή του Παμλίδη, ενώ ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στην ηρωϊκή προσπάθεια του Τζιάμα, που μπήκε αλλαγή στη θέση του Τσαγκαράκη και στην αμέσως επόμενη φάση τραυματίστηκε σοβαρά αφού έσπασε τη μύτη του και στην ίδια φάση χτύπησε στο χέρι. Παρόλα αυτά κι ενώ έπαιζε η ομάδα του για 20 λεπτά με 10 παίκτες, υπερέβαλε εαυτόν και μπήκε στο τελευταίο πεντάλεπτο για να βοηθήσει την ομάδα του.
Δίκαιη η νίκη του Αχιλλέα που γράφει τη δική του ιστορία, αυτή τη φορά στη Γ΄Εθνική κατηγορία της χώρας μας.
ΑΟ Χαλκίς : Σουτζόγλου, Φέτσης, Μπαλαμπάνης, Καραμπάς, Γκαράνης, Ευσταθύου, Ταυταρίδης (46′ Κάφας), Ναουνίδης, Βαλτάνος (46′ Κάρος), Σέγκος, Τσαλμάς (78′ Τσατσαρώνης)
 
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Σακελλαρίδης, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Παυλίδης, Παμλίδης, Τσαγκαράκης (75 Τζιάμας), Κλιάνης (58′ Μπαγέας), Νάκας, Τρικαλόπουλος (70′ Σταύρε).
*Μπάμπης Πεϊδης
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected