Super League 1

Άρης – Παναιτωλικός (0-0) Βασικός ο Διούδης

ca470ed4fe64740a95c12da60f2966a0_LΟ Άρης δεν κατάφερε να πάρει τον «τελικό» με τον Παναιτωλικό, παραχώρησε την «λευκή» ισοπαλία 0-0 στην ομάδα του Αγρινίου και παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα…

Το πρώτο ημίχρονο στο «Κλ. Βικελίδης» δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν την υπεροχή, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά την εστία του Παναιτωλικού, με εξαίρεση τη φάση του 32’ όταν ο Αγκάνθο έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε το αριστερό δοκάρι του Ράφαελ.

Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι «κίτρινοι» προσπάθησαν να αυξήσουν την πίεση προς την περιοχή των Αγρινιωτών, αλλά ο τραυματισμός του Τάτου, που αποχώρησε υποβασταζόμενος, χάλασε την… χημεία του «συγκροτήματος» του Ζόραν Μιλίνκοβιτς, καθώς δεν υπήρχε ο παίκτης που θα μοιράσει το παιχνίδι.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να ολοκληρώσουν την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Γιάννης Παπαδόπουλος αντιμετώπισε και αυτός πρόβλημα και η έλλειψη αλλαγών από τον πάγκο, έφερε το μειονέκτημα για τους Θεσσαλονικείς.

Πάντως, παρά την αριθμητική υπεροχή, ο Παναιτωλικός, με εξαίρεση το σουτ του Μπόγιοβιτς στο 73’ όπου ο Διούδης έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ, δεν ανέβασε την πίεσή του προς την εστία των «κίτρινων», με αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες να μείνουν στο ισόπαλο 0-0.

Άρης : Διούδης, Ψυχογιός, Πουλίδο, Έλσνερ, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος, Τάτος (66′ Αγγελούδης), Τριανταφυλλάκος (26′ Οικονομόπουλος), Ουντότζι, Σταυρόπουλος (58′ Ίμπε), Αγκάνθο.

Παναιτωλικός : Μπρακάλι, Γκάλο, Μπικέ, Κούσας, Μελισσάς, Ζούνιορ (83′ Μουμίν), Γοδόι, Μπακάκης, Πόι (64΄Σφακιανάκης), Καμαρά, Μπόγιοβιτς (88′ Πασσάς).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected