Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Ιδού ο νέος προπονητής!

a26480056aaf9d5cc002922e4df21004_LΟ Κώστας Κορμαρής είναι ο νέος προπονητής της Καστοριάς, καθώς συμφώνησε σε όλα με τον Παναγιώτη Ουσταμπασίδη και αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα.

Μετά το ναυάγιο της υπόθεσης με τον Γιάννη Μιχαλίτσιο, ο πρόεδρος της Καστοριάς κινήθηκε αστραπιαία και με συνοπτικές διαδικασίες συμφώνησε με τον παλιό ποδοσφαιριστή της Καστοριάς και νυν προπονητή Κώστα Κορμαρή να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Κορμαρής που επιστρέφει στην Καστοριά, μετά από δεκαεπτά (17) συναπτά έτη θα έχει σαν άμεσο συνεργάτη του τον Νίκο Κολοκυθά. Ο 40χρονος νέος τεχνικός της Καστοριάς, έχει δουλέψει στον Φοίνικα Πολίχνης (2009-2010), στην ΑΕ Αμπελοκήπων (2010-2011) και στην ΑΕ Φαλήρου (2011-2012, 2012-2013 & 2013 – σήμερα). Ο συνεργάτης του Νίκος Κολοκυθάς που είναι 26 χρόνων ήταν μαζί με τον Κώστα Κορμαρή στην ΑΕ Φαλήρου (2013 – σήμερα), ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια (2008-2013)  ήταν στην ΠΑΕ Αρης, στην ομάδα Κ17, η οποία την περίοδο 2011-2012 κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Κορμαρής, επισήμανε: «Νιώθω μεγάλη χαρά που επιστρέφω μετά από τόσα χρόνια στην Καστοριά, αυτή τη φορά σαν προπονητής της ομάδας. Νοιώθω, όμως, αγωνία και περιμένω με ανυπομονησία να γνωρίσω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.  Όλοι μαζί με σκληρή δουλειά θα παλέψουμε για να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που έχει τεθεί από την αρχή της χρονιάς. Γνωρίζω τις δυσκολίες, αλλά πιστεύω ότι με την σωστή συνεργασία θα πάμε μπροστά. Δεν φοβάμαι ούτε το μέγεθος της ευθύνης, ούτε το μέγεθος της κατηγορίας. Όποιος φοβάται, καλό θα είναι να κάθεται σπίτι του. Οι ίδιες ευκαιρίες που δημιουργούνται στις μικρές κατηγορίες, δημιουργούνται και στις μεγαλύτερες. άλλωστε το ποδόσφαιρο που παίζεται είναι το ίδιο, είτε στο τοπικό πρωτάθλημα, είτε στο πρωτάθλημα της Super League. Με τον πρόεδρο της Καστοριάς έχουμε ταύτιση απόψεων και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Από την πλευρά του ο άμεσος συνεργάτης του Κορμαρή, Νίκος Κολοκυθάς, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έρχομαι στην Καστοριά. Δεν χρειάζεται να πω μεγάλα λόγια, απλά ότι με τον κ. Κορμαρή θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να φέρουμε την Καστοριά εκεί που της αρμόζει, με βάση την μεγάλη ιστορία που έχει σαν ομάδα».

Ο Κώστας Κορμαρής και ο Νίκος Κολοκυθάς θα είναι παρόντες στην προπόνηση της Δευτέρας, όπου θα παρουσιαστούν από τον πρόεδρο της Καστοριάς Παναγιώτη Ουσταμπασίδη και θα γίνει η πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές των «γουναράδων».

Παράλληλα ο κ. Ουσταμπασίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μιχαλίτσιο, για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε. Είναι ένας καταξιωμένος προπονητής, δεν μας ενοχλεί που δεν μας τίμησε με την παρουσία του για τους δικούς του, προφανώς, λόγους, αλλά και η Καστοριά έμαθε να κοιτάζει πάντοτε μπροστά. Ευχαριστώ και τους υπόλοιπους προπονητές που έδειξαν ενδιαφέρον για να έλθουν στην ομάδα μας, αλλά προτιμήσαμε ένα δικό μας παιδί, που έχει τιμήσει, στο παρελθόν, την φανέλα της ιστορικής μας ομάδας».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected