Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Ενημερωτικό Δελτίο

lefkadiafc“Αγαπητοί φίλοι για την ενημέρωση των αναγνωστών σας, σας μεταφέρουμε δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας κ. Νίκου Παπανώτα και του διοικητικού της συμβουλίου, αναφορικά με το νικητήριο εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Καρδίτσας.

Στο παιχνίδι της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου η ομάδας μας αναδείχθηκε νικήτρια με τέρμα του Ντίνου Έξαρχου στο 19΄, ενώ έχασε πλήθος ευκαιριών για να διευρύνει τη νίκη. Η σύνθεση των Λευκαδίων ήταν η εξής:

(Παπανώτας) Παπαδόπουλος, Μισαηλίδης Π., Κόλα, Μπρέγκου, Μισαηλίδης Μ., Πίτος, Ζαρογιάννης, Γιαουτζής (82′ Κουκουράκης), Λαμπριανίδης (84′ Μουρατίδης), Έξαρχος, Δημητριάδης (67′ Τσαλώνης).

Δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας κ. Νίκου Παπανώτα για το νικηφόρο εκτός έδρας αποτέλεσμα με τον Α.Ο Καρδίτσας

«Προσθέσαμε  ένα  ακόμα  λιθαράκι  στην  προσπάθεια  που κάνουμε  έχοντας  σταθερή  εικόνα  και  στα  90΄λεπτά. Ζητήσαμε  από  το 1΄ το  γκολ παίζοντας  ποιοτικό  ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε  πολλές  ευκαιρίες αλλά  δυστυχώς  για  ακόμα  ένα  παιχνίδι  δεν  τις  αξιοποιήσαμε. Ευτυχώς  δεν  επιβεβαιώθηκε  ο  άγραφος  νόμος  του  ποδοσφαίρου  και  δίκαια  επικρατήσαμε. Συγχαρητήρια  στα  παιδιά  όπως  και  στον  κόσμο  μας  που  μας  συμπαραστάθηκαν  με  τον καλύτερο  τρόπο».

Ευχαριστήριο της διοίκησης του Α.Σ Λευκαδίων στους φιλάθλους της ομάδας.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό των παικτών μας στην Καρδίτσα. Καλούμε όλους τους Λευκαδιώτες, αλλά και τον κόσμο που θέλει να δει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο να έλθει στο γήπεδο  μας την ερχόμενη Κυριακή στο παιχνίδι με τη Λαμία, για να ενισχύσει την προσπάθεια των Λευκαδίων».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected