Super League 1

Πλατανιάς – Πανθρακικός 1-1

9aecf6f19ec96fef2e1a0a74cba84163_LΓια τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Πλατανιάς παραχώρησε ισοπαλία στα Περιβόλια. Αυτή την φορά… απέναντί του βρέθηκε ο Πανθρακικός, ο οποίος προηγήθηκε με τον Κάσες, αλλά ο Ναζλίδης κράτησε… όρθιους τους Κρητικούς στο τέλος.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη συνέχισε την… παράδοση στην φετινή Super League καθώς πήρε την πέμπτη ισοπαλία σε έξι αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, με μοναδική ήττα αυτή την Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τους πέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα και ανέβηκαν στην 15η θέση, ενώ οι «πράσινοι» ανέβηκαν στην 6η θέση με 9 βαθμούς.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάποια καλή στιγμή. Μάλιστα, στο 26’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ζεκίνια, σε μία… περίεργη φάση, καθώς ο Γιωργαλλίδης προσπάθησε να διώξει, ο άσος της ομάδας της Κομοτηνής έβαλε την… κόντρα, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι θέλησαν να αντιδράσουν και να πιέσουν την εστία του Σέρεμετ, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τους κατάλληλους… διαδρόμους.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανθρακικός μπήκε πιο δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 49’ με τον Κάσες, ο οποίος με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση των αμυντικών σε προσπάθεια του Ζεκίνια.

Στα επόμενα λεπτά, ο Πλατανιάς ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε για το γκολ, αλλά στο 58’ η κεφαλιά του Ναζλίδη πέρασε άουτ, ενώ στο 69’ η προβολή του Φαΐσκα σταμάτησε στο δοκάρι. Τα δεδομένα… άλλαξαν στο 82’ καθώς ο Χρήστου αποβλήθηκε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αυτό έφερε την… εγκατάσταση των γηπεδούχων στα καρέ του Σέρεμετ, στην προσπάθειά τους για την ισοφάριση, αλλά ο δυναμικός πορτιέρο αντέδρασε σωστά στο 84’ στην κεφαλιά του Ναζλίδη. Ωστόσο, δεν κατάφερε να το επαναλάβει και τρία λεπτά αργότερα, καθώς ο Έλληνας επιθετικός απείλησε και πάλι με το κεφάλι και αυτή την φορά βρήκε τον… δρόμο προς τα δίχτυα, φέρνοντας το ματς στα ίσια (1-1) και οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία.

Πλατανιάς : Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης (85’ Στόλερ), Φερνάντες, Ντα Σίλβα, Αγκιλέρα, Τετέ, Κάταϊ (52’ Μπέλιτς), Ναζλίδης, Γουνδουλάκης, Τόρες (58’ Γιακουμάκης).

Πανθρακικός : Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Ζος (46’ λ.τρ. Χρήστου), Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Έμποου (81’ λ.τρ. Τζάνης), Κάσες, Ρομέου, Ιγκόρ (25’ λ.τρ. Ζεκίνια).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected