Κατηγορίες
Αθλήματα

Ναυσικά Ματαρώνα – Παίκτρια της Αναγέννησης Άρτας!

30369_10200326735030023_1848361228_nΗ Αναγέννηση Άρτας επενδύει και στο μέλλον με την απόκτηση της 19χρονης, Ναυσικάς Ματαρώνα, από την Ορμή Λουξ. Η Ημαθιώτισσα αθλήτρια της Αναγέννησης ανήκει στον Φίλιππο Βέροιας και πέρυσι είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Πάτρας και υπέγραψε για ένα χρόνο στην αρτινή ομάδα.

Η Ναυσικά Ματαρώνα αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ και είναι πολύ δυνατή στην άμυνα. Είναι από τη φουρνιά των κοριτσιών του Φιλίππου Βέροιας, που είχαν σαρώσει τα ηλικιακά, ενώ και με την Ορμή πέρυσι κατέκτησε την 3η θέση στις νεάνιδες και τη 2η θέση στις γυναίκες.
Έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες και μπορεί να αποτελέσει το αύριο της ομάδας σε συνδυασμό με τις έμπειρες παίκτριες, αλλά και τα άλλα κορίτσια μικρότερης ηλικίας, όπως η Βάσια Μαυρομάτη, η Κωνσταντίνα Κάτσινου, η Νατάσσα Κολιού, η Αλέκα Χήτα, η Δωροθέα Γρούμπα.
Να σημειώσουμε ότι η Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας έχει αποκτήσει και τρεις αθλήτριες από τον Α.Ο. Ιωαννίνων, την 19χρονη τερματοφύλακα Χρονοπούλου, την Καραμπίκα και την Νικολάου, γεγονός που φανερώνει τη ματιά προς το μέλλον και το αύριο του συλλόγου.
*http://handballteam.blogspot.gr/
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected