Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Γενικά

Δείτε αύριο ζωντανά στο «3o ημίχρονο»!

DSCN6657Η τρίτη εκπομπή της χρονιάς από την τηλεόραση του FLASH TV, σε συνεργασία με το Imathia Sports News θα είναι και πάλι στους δέκτες σας αύριο Δευτέρα 07/10, ΖΩΝΤΑΝΑ στις 19.30μμ τόσο από το κανάλι της Δυτικής Μακεδονίας όσο και μέσα από το live streaming του Imathia Sports News. Στα 90 λεπτά περίπου της αυριανής εκπομπής, εκτός από τα αποτελέσματα, τις βαθμολογίες και τους σκόρερς όλων των ομίλων της Γ Εθνικής, θα δείτε γκολ και φάσεις από αγώνες του 2ου και 3ου ομίλου στο οποίο συμμετέχουν οι ομάδες της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Θα συνδεθούμε με συναδέλφους και ανταποκριτές που βρέθηκαν σε σημερινούς αγώνες, ενώ καλεσμένοι στην αυριανή μας εκπομπή θα είναι ο Δημήτρης Μπουλγκουρίδης της Κοζάνης και ο Σπύρος Σταματέλος του Μακροχωρίου, με τους οποίους θα συζητήσουμε τόσο για την ομάδα τους όσο και γενικά για το φετινό πρωτάθλημα.

Οι φίλοι του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος απέκτησαν τη δική τους εκπομπή και η τηλεόραση του FLASH, σε συνεργασία με το Imathia Sports News θα βρίσκεται στις επάλξεις για όλη τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.

loading...
error: Protected