Κατηγορίες
Super League 1

Ολυμπιακός – Βέροια 6-0

870c2c4b6ee20d46a56149eb14bef107_LΟ Κώστας Μήτρογλου για ακόμα ένα παιχνίδι έκανε χατ-τρικ οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε υγιεινό περίπατο διαλύοντας 6-0 τη Βέροια.

Μεσοβδόμαδα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μία σπουδαίας σημασίας νίκη στο Βέλγιο απέναντι στην Άντερλεχτ με 3-0, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου. Παρόλα αυτά, η ικανοποίηση δεν ήταν μεγάλη, καθώς η εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» παρά τη νίκη δεν ήταν η αναμενόμενη και η έκβαση του αγώνα θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετική αν ο Ρομπέρτο δεν είχε κάνει τη σωρεία επεμβάσεων.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν να αναζητά εκτός της νίκης απέναντι στη Βέροια και μία πειστική εμφάνιση για να ικανοποιήσει τον κόσμο του. Αυτή, ήρθε με τον Κώστα Μήτρογλου για ακόμα μία φορά να κάνει τα… δικά του και πετυχαίνοντας χατ-τρικ να οδηγήσει την ομάδα του στη μεγάλη νίκη με 6-0 έχοντας συμμετοχή στα πέντε από τα έξι γκολ.

Το ξεκίνημα ήταν ονειρικό και μόλις στο 7’ ο Μανιάτης έκανε το σουτ με τον Μήτρογλου να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και να ανοίγει το σκορ. Στο 20’ και πάλι ο Έλληνας επιθετικός με εντυπωσιακή κεφαλιά έκανε το 2-0 για να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Λίγο αργότερα, ο Βάις κέρδισε πέναλτι με τον Σαβιόλα να αστοχεί.

Στο δεύτερο μέρος, υπήρχε μόνο ο Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε σε ακόμα τέσσερα τέρματα. Στο 63’ ο Μήτρογλου άνοιξε την μπάλα στον Φουστέρ, ο οποίος έδωσε έτοιμο γκολ στον Κάμπελ για το 3-0. Στο 71’ ο Μανιάτης από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-0 μετά από ασίστ του Κάμπελ.

Στο 81’ ο Μήτρογλου με ένα γκολ ανάλογο του τρίτου στις Βρυξέλλες συμπλήρωσε ακόμα ένα χατ-τρικ για το 5-0, για να δώσει έτοιμο γκολ στο επόμενο λεπτό στον Κάμπελ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «ερυθρόλευκων». Αυτή μάλιστα, ήταν η ευρύτερη νίκη του Ολυμπιακού στην ιστορία του απέναντι στην ομάδα της Ημαθίας.

Ολυμπιακός : Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μανωλάς, Μετζανί, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης (72′ Γιαταμπαρέ), Φουστέρ, Βάις (61′ Κάμπελ), Σαβιόλα (66′ Στσέποβιτς), Μήτρογλου.

Βέροια : Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Τζημογιάννης (73′ Ζεζίνιο), Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Αποστολόπουλος, Καλτσάς, Ντα Κόστα, Μπεν, Μρντάκοβιτς (68′ Πλαβούκος).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected