Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Καλλιθέα – Παναχαϊκή (0-0) Βασικός ο Λαζαρίδης

f4397d5ee4fb5281880f0ba33a7054c1_LΑπό έναν βαθμό πήραν Καλλιθέα και Παναχαϊκή, καθώς δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και έμειναν στο 0-0.

Η αναμέτρηση είχε καλό ρυθμό, με εκατέρωθεν φάσεις, αλλά χωρίς κάτι το εξαιρετικό. Η Παναχαϊκή ξεκίνησε πιο δυνατά, αλλά η Καλλιθέα ισορρόπησε, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ουσιαστικά. Οι Πατρινοί ανέβασαν στροφές προς το τέλος του πρώτου μέρους, αλλά οι Μαραγκουδάκης και Εμβέλε δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ, αλλά η έλλειψη καθαρού μυαλού και οι δυο τερματοφύλακες δεν τους επέτρεψαν να σκοράρουν. Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι πρέσαραν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0.

Καλλιθέα : Κατσούλης, Μουσταφίδης, Παγώνης, Καλαμιώτης, Πίκολο, Χριστοφιλέας, Κατσικογιάννης (46’ Φαγιέ), Εμβέλε, Πούλγκα (80’ Σταύρου), Χαϊκάλης Καραλής (77’ Γκαλάν)

Παναχαϊκή : Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Λίτσης, Κωστόπουλος, Μπερτέν, Γκαντιάγκα, Φατιόν, Κιάσσος (57’ Βασιλαντωνόπουλος), Μαραγκουδάκης, Σιτόε (80’ Κοντογουλίδης), Ζλάτκοβιτς (72’ Μπόζιτς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected