Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Pre game της 5ης αγωνιστικής

μπαλα10Συνεχίζεται την Κυριακή 13/10 το πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής, με την 5η αγωνιστική στους δύο ομίλους. Από τα 11 παιχνίδια του αυριανού προγράμματος, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις σε Παλαιοχώρι για τον 1ο όμιλο και Στενήμαχο για τον 2ο. Αναλυτικά :

Α όμιλος

Στην πρώτη θέση αναρριχήθηκε ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, μετά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Σάββα Αβετίδη επικράτησε στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ Κουλούρας και αγωνίζεται αύριο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Θύελλα Σταυρού. Οι “ασπρόμαυροι” από την άλλη πλευρά, μετά τη βαριά εντός έδρα ήττα από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για το Κύπελλο, μεταβαίνει στο Παλαιοχώρι για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Άρη, που φέτος παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός και φιγουράρει ήδη στην 3η θέση της βαθμολογίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.00 :

ΑΟ Συκιάς – Αστέρας Αλεξάνδρειας

Άρης Παλαιοχωρίου – ΠΑΟΚ Κουλούρας

ΠΑΟ Κορυφής – ΑΕΚ Καμποχωρίου

Αλιάκμων Νησελίου – ΠΑΟ Παλατίτσια

Θύελλα Σταυρού – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του ομίλου

Β όμιλος

Στον…πρωινό όμιλο οι…συγκάτοικοι της πρώτης θέσης ΑΣ Ειρηνούπολης και ΓΑΣ Ροδοχωρίου αγωνίζονται αμφότεροι εντός έδρας με αντιπάλους τον ΓΑΣ Κοπανού και Μακεδόνα Βέροιας αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες έχουν το απόλυτο στις νίκες μέχρι στιγμής και θεωρούνται από τα φαβορί για την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική. Πολύ αμφίρροπο αναμένεται το παιχνίδι στον Στενήμαχο, όπου η τοπική Θύελλα μετά τον θρίαμβο στο Κύπελλο με αντίπαλο τον Μακεδόνα, υποδέχεται τον Κεραυνό Επισκοπής, σε μία αναμέτρηση με φόντο τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής αγωνιστικής, με ώρα έναρξης των αγώνων στις 10.30 :

Απόλλων Λυκογιάννης – Ακαδημία Βέροιας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΓΑΣ Κοπανού

Δόξα Νάουσας – Ολυμπιακός Νάουσας

ΑΣ Ειρηνούπολης – Μακεδόνας Βέροιας

ΑΕΠ Βέροιας – Ελπίδα Μονοσπίτων

Θύελλα Στενημάχου – Κεραυνός Επισκοπής

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected